Obavijesti

Show

Komentari 2

Aldi jako teško 'pada' biti bez žene: Stalno mi fali moja beba

Aldi jako teško 'pada' biti bez žene: Stalno mi fali moja beba
3

Mirotvorac Aldo osim razdvojenosti od žene teško podnosi i svađe farmera koje poprimaju sve veće razmjere. U takvim situacijama rado ode do obližnjeg jezera

VIDEO

Vječni romantičar talijanskih korijena i dobra duša 'Farme' od samog ulaska u show ne propušta priliku istaknuti kako obožava svoju ženu Vesnu i kako mu ona nedostaje pa ne čudi ni to što uvijek sa sobom u džepu nosi njezinu sliku.

Međutim, čini se kako je Aldo dosta nesretan zbog trenutačne razdvojenosti. U razgovoru s Romanom otkrio je kako njih dvoje uvijek svugdje idu zajedno, dok u slučaju da ode bez supruge na neko druženje kaže: 'Tada jedva čekam da dođem doma, da vidim svoju bebu. Stalno mi fali moja beba'.

Aldo kad je sam, jednostavno nema volje, jer tada, kako kaže, misli o ženi i što ona u tom trenutku radi te sam za sebe tvrdi kako u tim okolnostima nije dobro društvo.

Mirotvorac Aldo, osim razdvojenosti od žene teško podnosi i svađe farmera koje svaki dan poprimaju sve veće razmjere. U takvim situacijama Aldo vrlo rado ode do obližnjeg jezera opustiti se uz pecanje. 

- Ako misliš da ne možeš i poželiš van, samo reci - rekao mu je Roman svjestan kako okruženje puno trzavica Aldo teško podnosi. Kako će Aldo podnijeti razdvojenost od žene ostaje nam tek vidjeti.

Nova epizoda donosi i odabir prvog duelista. Hoće li to biti Anna ili Roman ili će incident od ovoga tjedna promijeniti regularan izbor, pogledajte na Novoj TV od 20 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina