Obavijesti

Show

Komentari 57

Aleks Grdić (31): Jedva čekam roditi, veselim se majčinstvu...

Aleks Grdić (31): Jedva čekam roditi, veselim se majčinstvu...
5

Bivša misica otkriva kako joj je bilo odraditi prvu reviju nakon povratka iz Kostarike, s kim se najviše družila u 'Survivoru' te što je poželjela ponijeti sa sobom doma

VIDEO

U svojoj dugogodišnjoj manekenskoj karijeri Aleksandra Grdić odradila je mali milijun revija noseći odjeću za razne modne brendove. No revija koju je prošlu nedjelju nosila u Garden Mallu na predstavljanju proljetne kolekcije zacijelo će imati posebno mjesto u njezinu životu. S trbuhom do zuba popularna Alex prošetala je u odjeći za trudnice.

- Bilo mi je zabavno, ali i šokantno kad sam vidjela kako izgledam s umjetnim trbuhom. Moram priznati da sam se osjećala ugodno i ponosno, baš kao da sam stvarno trudna - opisala je bivša Miss Hrvatske svoju preobrazbu u trudnicu.

Vatrena crnka majčinske osjećaje zasad zadovoljava druženjem sa svojih dvoje nećaka s kojima provodi svaki slobodan trenutak, no iskreno priznaje da ne bi imala ništa protiv kad bi je život blagoslovio djetetom.

- Obožavam djecu i iskreno vam kažem da bih sa zadovoljstvom prihvatila vijest da sam trudna - kaže bivša misica, ali ime svoga dečka skriva kao zmija noge.

Zagonetno kaže da je njeno srce već neko vrijeme zauzeto, a ljubavi nije naškodio ni boravak u Kostariki u sklopu reality showa “Survivor”.

- Moj dečko svjestan je mog posla, zna da stalno nekamo putujem, tako da smo razdvojenost doživjeli samo kao dio mog posla. Uvijek smo podrška jedno drugome - kaže Aleksandra kojoj je nošenje revije za trudničku odjeću ujedno bio i prvi radni zadatak nakon surovog života u Kostariki.

Nakon povratka u Hrvatsku, preplanula i mršavija, najprije si je priuštila dulju kupku uz glazbu. No unatoč teškim uvjetima u kojima su morali preživljavati, Aleksandra kaže da bi to iskustvo rado ponovila.

- Dvije riječi koje bi najbolje opisale avanturu “Survivora” bile bi: ludo i nezaboravno. Nisam imala pojma kamo idem, pristala sam na izazov jer sam ekshibicionist i jer sam htjela da mi guza vidi puta. Uvjeti u kojima smo se ondje zatekli mogući su samo ako ih čovjek sam traži. Takvo nešto u stvarnosti ne postoji - prepričava bivša misica svoje doživljaje iz Srednje Amerike, gdje se najviše družila s Nevenom Ciganovićem s kojim je i inače bliska prijateljica.

Od dečki se još posebno zbližila s Markom Karadžićem i Ognjenom Kajganićem, ali rame za plakanje u naručju muškaraca ipak nije tražila.

- Sama sam kroz sve prolazila. Ako bih imala trenutke slabosti, isplakala bih se i nakon toga nastavila s borbom. Od cura sam se najviše družila s Avom Karabatić iako je cijela zvrckasta - otkriva manekenka.Aleksandra kaže da joj je u Kostariki od svega najteže bilo naviknuti se na potpuno nov život u kojemu nema onih malih slatkih stvari što svakodnevicu čine ljepšom, poput kavice s prijateljicama.

Divlje životinje, komarci i buhe nakon nekoliko dana navikavanja postali su joj sasvim normalno okruženje, a posebno su joj slatki bili majmuni.

- Da sam ikako mogla, najradije bih ih ponijela doma. Čak mi je zvuk koji proizvode po cijelu noć postao kao uspavanka -zaključila je Aleksandra o avanturi života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'