Obavijesti

Show

Komentari 22

Aleks Grdić: Nije istina da ne održavam higijenu!

Aleks Grdić: Nije istina da ne održavam higijenu!
1

Manekenka je na farmi izdržala dva mjeseca. Prenoćila je u hotelu. Ne može ući u svoj stan jer nema ključeve, koji su kod Jelene Orešković

VIDEO

Jako sam umorna i nervozna. Čovjek se iscrpi nakon dva mjeseca boravka u takvim uvjetima. Jedva sam čekala da izađem van, otkriva Aleksandra Grdić (26). Virovitička manekenka u petak je, izgubivši od Ivane Marić u igri znanja, otišla u Zagreb. Prenoćila je u hotelu.
- Nisam se stigla presvući niti srediti jer mi je cimerica Jelena Orešković na reviji. Nemam ključeve od stana - kukala je Miss Aleks. U “vrućim” traper hlačicama, bijeloj D&G majici i kaubojskim čizmama Aleksandra Grdić je demantirala tvrdnju fotografa Stefana Lupina kako smrdi i da se ne pere.
- To što je rekao dovoljno govori o njemu samom. Ja održavam higijenu - ogorčena je Aleks. Manekenka se na farmi povjerila Hani da je imala lezbijsku vezu s izvjesnom Petrom iz Dubrovnika. Demantirala je izjavu sakrivši pogled i slatko se nasmiješivši. Šuška se da je Aleks za tjedni boravak na farmi dobivala 1000 eura. O tome nije željela pričati niti u što će potrošiti zarađeni novac. Za odnos sa Drvišem kaže da je isključivo prijateljski.
- Nismo se ljubili iza poljskog zahoda. On je meni kao brat. Možda je to netko krivo protumačio, ali ja i on nemamo ništa osim prijateljstva - tvrdi Grdić koja je na farmi rekla kako bi se mogla i udati za boksača. Najviše će joj nedostajati Jelena Urukalo i donedavna neprijateljica, starleta i sportašica Stefany Hohnjec.

PISMO NEPOZNATOG AUTORA POVRIJEDILO FARMERICE
Dvina i Hana uvrijedile su se nakon što je na farmi pronađeno pismo nepoznatog autora. Najvjerojatnije se radi o Aleksandrinom oproštajnom pismu i u njemu se imenuje i novi gazda farme, ali ništa još nije sigurno. Dvina osjeća kako joj je tim pismom zabijen nož u leđa i ne može vjerovati da je cura koju je cijelo vrijeme branila ovako vratila sve dobro što joj je učinila. Hana se pak zamislila nad rečenicom u kojoj stoji da za nju nije farma nego D&G obleka. Stefany joj je rekla kako je to samo zezancija, a i da se Hana nema pravo ljutiti jer je sve što piše istina. Naime, Bosanka često priča o robi s markom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'