Obavijesti

Show

Komentari 9

Aleks: Ne planiram svadbu, ali mogu se zamisliti u suživotu...

Aleks: Ne planiram svadbu, ali mogu se zamisliti u suživotu...
4

Manekenka nije željela komentirati navodnu obnovljenu romansu s Azerom Berberom. Navodno su zajedno čekali Novu godinu i Aleks se preselila k njemu...

VIDEO

Aleksandra Grdić (30) otkrila je za Index da joj svadbena zvona još ne zvone. Manekenka nije željela potvrditi glasine o obnovljenoj romansi s Azerom Berberom s kojim navodno odnedavno i živi u njegovom stanu. Kaže da se može zamisliti u suživotu s pravom osobom koja joj odgovara, ali ipak ne u neko skorije vrijeme. O majčinstvu ne razmišlja jer ima još mnogo planova i ambicija koje bi željela ostvariti. No, jednog dana će, kaže Aleks, zasigurno uz dobru organizaciju i puno volje kombinirati majčinstvo i karijeru. Kako je nedavno objavio Story, nekadašnji par ponovno je zajedno i žive skupa. Nedavno su navodno zajedno dočekali Novu godinu u društvu supružnika Šelendić i Bienenfeld.

'Nekoliko puta bila sam zaprošena'

Početkom prošle godine šuškalo se da je njihova veza u krizi. Navodno se sin zagrebačkog slikara želio vjenčati i skrasiti zbog čega je navodno došlo do prekida njihove dvogodišnje veze.

- Iako sam bila nekoliko puta zaprošena, odbila sam prosca, prekinula vezu i sada uživam u sebi - rekla je jednom bivša Miss Hrvatske, no nije željela otkriti da li je riječ o Azeru. 

- Ulazak u brak je velika odgovornost i teret, a ja sam još zaigrana i nisam spremna na to. Trenutačno se želim posvetiti sebi i karijeri jer sam se umorila od suviše intenzivnog života kakav živim posljednjih godina - izjavila je tada Aleks koja bi se jednog dana voljela udati u crvenoj vjenčanici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine