Show

Komentari 29

Aleksandar Stanković ljetuje u Albaniji: Komentirao je cijene i ugođaj pa pokazao goli torzo

Aleksandar Stanković ljetuje u Albaniji: Komentirao je cijene i ugođaj pa pokazao goli torzo

Voditelj emisije 'Nedjeljom u 2' podijelilo je fotografije kako se provodi u Albaniji, gdje ljetuje s obitelji. Komentirao je kakva je plaža, ali i cijene kave i alkohola

Voditelj Aleksandar Stanković (51) nedavno je s obitelji otišao na ljetovanje, a njegova izabrana destinacija je Albanija.

Stanković je objavio niz fotografija, koji se sastojao od fotografije nasmijanog voditelja bez majice, fotografije šalice kave te je zadnja fotografija mjesto gdje se odmara. Uz fotografije voditelj je napisao svoja iskustva.

- Jedna bez majice... Pet kilometara plaže. Pijesak i milijun ležaljki. Nitko ne pliva do bova. Svi stoje u moru u kojem ne vide noge. Ne vide ni ribe jer ih nema - započeo je svoj tekst.

Podijelio je i da je kava 6, ručak 40 i piva 8 kuna.

- Na plaži Cigani sviraju trube. Prvi red do mora su neboderi, drugi red fast food straćare, a trećeg reda nema. Ima brda. Sad bi trebala ići pridika kako je to bulšit, čovjek na čovjeku bla, ali neću. Sve je točno onako kako mora biti, a mora biti i masovnog turizma i mutnog mora i odlične kave. Albanija - napisao je Stanković.

Njegovi pratitelji nisu bili oduševljeni ovom reklamom, a neki su mu preporučili da je trebao otići na jug Albanije.

- Ni malo privlačno za popiti kavu od 6 kuna i ručak od 40. Ostaju samo mišići - komentirao je netko.