Obavijesti

Show

Komentari 29

Aleksandra Prijović puni Arenu i treći dan: Brenina snaha gotovo milijun € zaradila je u Beogradu

Aleksandra Prijović puni Arenu i treći dan: Brenina snaha gotovo milijun € zaradila je u Beogradu
11

Prvi veliki uspjeh postigla je s pjesmom 'Za nas kasno je'. 'Totalna anestezija', 'Senke', 'Uspomene', 'Klizav pod', 'Bogata sirotinja', 'Devet života' samo su neki od ostalih hitova

VIDEO

U samo dva mjeseca od najave koncerta Aleksandra Prijović (28) rasprodala je zagrebačku Arenu i time dodatno učvrstila titulu najtraženije mlade zvijezde u regije. U prosincu će, najavila je Aleksandra sada, održati i još jedan koncert u Zagrebu. U tri večeri počastit će fanove njenom glazbom.

Brenina snaha najavila je i treći koncert u zagrebačkoj Areni: Bit će ludilo. Maštala sam o tome...
Brenina snaha najavila je i treći koncert u zagrebačkoj Areni: Bit će ludilo. Maštala sam o tome...

Srpska pop-folk pjevačica početkom 2013. godine postala je popularna sudjelovanjem u glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda'. Još kao djevojčica pokazivala je talent za pjevanje, a sa samo 13 godina snimila je dvije pjesme. 

Proslavila se u 'Zvezdama granda'

Svojim glasovnim sposobnostima uspjela je osvojiti četvrto mjesto u 'Zvezdama granda', a kao nagradu dobila je pjesmu 'Još večeras plakaću sa tobom'Iste godine snimila je duet s pobjednikom te sezone, Amarom Jašarspahićem, a pjesma nosi naziv 'Ma pusti ponos'.

Davor Javorović/PIXSELL

Zbog pojavljivanja u popularnom glazbenom showu u školi su je ismijavali pa joj je život u Hrvatskoj ostao u ružnom sjećanju. 

- Okruženje u kojem sam živjela bilo je nemilosrdno prema meni, ali i mojoj majci. Vrijeđali su nas i ponižavali bez ikakvog razloga.To me baš boljelo. Svi su se družili zajedno, a ja sam imala samo jednu prijateljicu - ispričala je za magazin Glossy.

Odrasla je u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli

Djetinjstvo je provela u skromnoj kući, nedaleko od centra Belog Manastira. Čim je od nastupa počela zarađivati honorare, novac je davala obitelji i ulagala u renoviranje doma, a od malena je imala volju za radom. 

Davor Javorović/PIXSELL

-  Kao djevojčica sam išla kod bake u firmu i tu sam njenim kolegicama kuhala kavu. Svima sam govorila da idem na posao s bakom. Međutim, prvi posao od kojeg sam zaradila neke novce bilo je pjevanje. Imala sam tad 15 godina. Donijela sam novac kući jer sam željela pomoći obitelji. Nije mi padalo na pamet trošiti na krpice i izlaske - ispričala je jednom prilikom Aleksandra čiji su se roditelji rastali dok je još bila dijete.

- Najteže mi je bilo kad dođu novogodišnji i božićni praznici. Svi moji prijatelji bili su sa svojim roditeljima, ali ne i ja. Malo sam bila kod mame, malo kod tate, a željela sam da budemo zajedno. To mi je oduvijek bila boljka - izjavila je. 

'Klizav pod', 'Devet života' i drugi hitovi

Prvi veliki uspjeh postigla je s pjesmom 'Za nas kasno je', a upravo je ta pjesma izabrana za jedan od najvećih hitova 2015. godine. 'Totalna anestezija', 'Senke', 'Uspomene', 'Klizav pod', 'Bogata sirotinja', 'Devet života' samo su neki od ostalih hitova koji su postigli uspjeh i podigli je na sam vrh estrade.

Beograd: Koncert Aleksandre Prijović u restoranu Nacionalna klasa

2017. godine izdala je prvi album naziva 'Testament', a istoimena pjesma postala je najslušaniji hit s albuma. Trenutačno najslušaniji njezin hit na YouTube-u, koji sada već broji više od 99 milijuna pregleda, je pjesma 'Ko si ti' u duetu sa Sašom Matićem (45).

'Viđali smo se kod Brene na zabavama'

Aleksandra je danas u braku s Filipom Živojinovićem (38), posinkom Lepe Brene (62), s kojim ima sina Aleksandra. Aleksandra i Filip vjenčali su se 2018. godine u lipnju, a u ožujku naredne godine dobili su i sina. Pjevačica je jednom prilikom ispričala kako su se upoznali i čime ju je Živojinović osvojio.

- Prije nego što smo se počeli zabavljati, godinama smo se sretali na raznim mjestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim zabavama na kojima sam često pjevala - ispričala je tada Aleksandra i otkrila kako su se nakon toga sreli u jednom klubu, gdje joj je on prišao i rekao kako bi bili super par, a sve ostalo je povijest. 

Lepa Brena pojavila se i na koncertu Aleksandre u Beogradu. Zajedno su zapjevale, a zatim pustile i koju suzu. 

Zaradila je gotovo milijun eura za tri noći

Aleksandrina turneja započela je u Beogradu gdje je fanove počastila sa tri večeri njenih najvećih hitova. Prijović je ovom turnejom ostvarila svoj veliki san, a srpski mediji raspisali su se i o cifri koju će pjevačica zaraditi u samo tri noći u beogradskoj areni. Prema proračunima medija, ona će nakon što otplati sve troškove i porez, uzeti 946.206 eura. 

- Prema dostupnim informacijama na službenoj stranici, kapacitet 'Štark arene' je 19.866 mjesta. Kad se zbroji broj mjesta u parteru, tribinama, ložama i pomnoži se s cijenama ulaznica za ta mjesta, dolazi se do cifre od 415.261 eura po koncertu. Kada se ova cifra pomnoži s tri koncerta, ukupna zarada je 1.245.784 eura za sve tri noći. Međutim, Prija mora platiti organizaciju koncerata u što spadaju pozornica, redari, plesači, orkestar, vozni park i mnoge druge stvari, što ukupno izađe oko 100.000 eura. Također, čeka je porez državi Srbiji što je 41.426 eura po koncertu, ali i plaćanje zakupa 'Štark Arene' - piše Story.

Beograd: Treći koncert Aleksandre Prijović kojim je opet napunila Štark Arenu

Više od nje će zaraditi Dino Merlin koji će u beogradskoj areni održati četiri koncerta, a rekord u održavanju koncerata u 'Štark Areni', kao i u zaradi i dalje drži Zdravko Čolić. 2019. godine održao je šest nastupa u najvećoj dvorani u Srbiji i inkasirao 1.800.000 eura.

Beograd: Aleksandra Prijović održala je drugi koncert u Štark Areni
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'
NISU SE MOGLI KONCENTRIRATI

Jennifer Aniston pokazala novu frizuru u bijeloj majici, fanovi poručili: 'Gledam nešto drugo'

Jennifer je nosila bijelu majicu, a čini se da ispod nje nije bilo grudnjaka, što su svi odmah primijetili...