Show

Komentari 8

Alen Islamović i samozatajna Marijana u braku su 42 godine: Bila mi je najveća podrška

Alen Islamović i samozatajna Marijana u braku su 42 godine: Bila mi je najveća podrška

Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvjesne, rekao je pjevač Bijelog dugmeta

Pjevača Bijelog dugmeta, Alena Islamović (64) godinama su nazivali miljenikom žena, ali ipak njegovo je srce zauzeto već pune 42 godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, njegovu suprugu, samozatajnu Marijanu ovaj je pjevač upoznao kada je ona imala samo 16 godina, a on 22. 

- Bio sam nitko, samo lokalni pjevač u grupi BAG. Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvjesne - rekao je Alen te nadodao da je brak kompromis, mirna luka te da ga treba znati sačuvati.

Njegova supruga ranije, za Blic je priznala kako je često Alenova pratnja na njegovim koncertima.

- Nekada sam pratila Alena na njegovim koncertima, ali ovog puta mi je to prenaporno s obzirom na udaljenost, a i odmah bismo se vraćali, pa mi se nije dalo ići. Ali, znali smo često putovati zajedno, pa smo se ludo provodili. Sada više nismo toliko u godinama za to. Ako izađemo, oporavljamo se tri dana - rekla je supruga ovoga pjevača, a poznato je i kako se ona zbog obitelji odrekla svoga posla medicinske sestre.

Prisjetimo se, Alen i Marijana roditelji su 34-godišnje kćeri Une i 27-godišnje Lare.

Vodice: Alen Islamović održao koncert u sklopu CMC festivala

Najčitaniji članci