Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
52 komentara

Alen je tajni finalist, 50 000 kn skidanjem kila zaradila Mirna

Alen se u finalu i borbi za glavnu nagradu pridružio Marinu, Roku, Ivanu i Lidiji, a od nefinalista proslavila se Mirna koja je skinula više od 50 kg

Foto: RTL
52 komentara

Nakon predstavljanja nefinalista Marijana je otkrila i tko je tajni finalist. To je Alen Španiček (25) koji je u show ušao sa 151,7 kilograma, a 'ulaznicu' za finale izborio je na noćnom maratonu i tako postao dio 'velike petorke' i dobio još jednu priliku boriti se za nagradu od 150 tisuća kuna. 

Od nefinalista najveći postotak tjelesne mase uspješno je skinula Mirna Posavec (28) te tako zaradila 'utješnu' nagradu u iznosu od 50 tisuća kuna, ali i novu liniju, koja joj zasigurno donosi neko novo samopouzdanje. 

Foto: RTL

Alen se u finalu i borbi za glavnu nagradu pridružio Marinu Marušiću (26), koji se ne sjeća niti jednog razdoblja svog života kad nije imao problema s kilogramima. To ga je spriječilo da se bavi aktivnijim sportom, naročito nogometom i košarkom. Uvrede na račun izgleda primao je još od djetinjstva, a u show se prijavio zbog brige za zdravlje, ali i kako bi ispunio želju svom pokojnom ocu kojem je obećao da će početi mršavjeti.

GLASUJTE U ANKETI Izgubili i više od 70 kg: Tko je od kandidata zaslužio pobjedu?

U samoj završnici čeka ga i Robert Baković (42), koji se u 'Život na vagi' prijavio jer ga supruga godinama potiče da smršavi, a otkako je dobio četvrto dijete shvatio je da je došlo vrijeme za promjene.  U nekoliko navrata pokušao je smršavjeti sam, a trenirao je i boks i tada je skinuo oko 40 kilograma, no oni su se vratili.

Foto: RTL

Ivan Jakubovski (41) zbog prekomjerne težine često je slušao uvrede, ali kaže da je još češće svjedočio začuđenim pogledima prolaznika. Htio bi biti primjer svom sinu, koji također ima problema s kilogramima, a najveća mu je podrška supruga. U finalu se nada da može otićo do kraja. 

Foto: RTL

Lidija Tomić (36) kaže da je u životu najstrastvenija upravo oko hrane. Prilikom ulaska u show obitelj je bila ponosna na Lidiju koja se odlučila boriti s viškom kilograma, a dogurala je i do finala. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message