Show

Komentari 27

Alen Sakić je postao otac: Ocu Sinanu posvetio je fotografiju...

Alen Sakić je postao otac: Ocu Sinanu posvetio je fotografiju...

Među prvima mu je čestitao pjevač Stefan Đurić Rasta, a sudeći po fotografijama, ali i čestitkama, Alen je dobio blizance...

Alen Sakić, sin pokojnog pjevača Sinana Sakića, postao je otac. Radosnu vijest podijelio je na Instagramu, a sudeći po fotografijama, ali i čestitkama, Alen je dobio blizance.

Pjevač Stefan Đurić Rasta (29) čestitao mu je među prvima.

- Crnja je danas postao otac dvoje djece, crnja je od danas tata! Čestitam ti brate moj - poručio mu je prijatelj.

Pratitelje na društvenoj mreži dirnule su Alenove riječi upućene ocu Sinanu, koji je preminuo u lipnju prošle godine.

- Opet si postao djed - napisao je.

Podsjetimo, Sinan je preminuo u 62. godini čekajući transplantaciju jetre, a iza sebe je ostavio četvero djece. Prvi put se oženio s 18 godina s Velidom iz Janje kod Bijeljine, a par je dobio dvoje djece, Rašida i Medu.

Drugi brak sklopio je sa Sabinom, a njom ima kćer Đulkicu i sina Alena. Sabina iz prvog braka ima dva sina, Ernesta i Elvisa, a njih je Sinan gledao kao svoju djecu.

Inače, Rašid je odslužio zatvorsku kaznu u trajanju od 12 godina zbog ubojstva Dragoljuba Despotovića, pokušaja likvidacije Radomira Lazića i posjedovanja droge 2002. 

Samo nekoliko tjedana nakon što je pušten iz zatvora, Rašidov otac Sinan preminuo je obiteljskom stanu u Beogradu. Sinan nije odobravao Rašidovo ponašanje i smatrao je da treba ispaštati zbog napravljenih grešaka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci