Obavijesti

Show

Komentari 23

Alen Vitasović na modnoj pisti: Protrčat ću, ja ružno hodam

Alen Vitasović na modnoj pisti: Protrčat ću, ja ružno hodam
1

Uvijek iskreni istarski glazbenik na jedan će dan promijeniti karijeru. Nosit će reviju na Sajmu vjenčanja u Opatiji u subotu. Alen će tako za potrebe modne revije uskočiti u elegantno odijelo

VIDEO

Užas mi je to što moram biti maneken. Zato što ja to nisam. Sad će me oblačiti u neka odijela. Osjećam se kao idiot. Nisam ja za to, ja sam za rock ‘n’ roll, kaže nam Alen Vitasović (49).

Uvijek iskreni istarski glazbenik na jedan će dan promijeniti karijeru. Nosit će reviju na Sajmu vjenčanja u Opatiji u subotu. Alen će tako za potrebe modne revije uskočiti u elegantno odijelo. Traperice i tenisice zamijenit će svečanim cipelama, finim hlačama i sakoom.

- Prepao sam se kad su me zvali da budem maneken. Ja sam za mikrofon. Daj mi mikrofon i ja pjevam. Sve drugo mi ne ide. Paolo, koji me je pozvao na reviju, mi je prijatelj i daljna rodbina te smo iz istoga sela. Napravit ću to za njega, samo ne znam kako - iskren je Vitasović. Jučer je išao uzeti mjere za odijelo koje će nositi.

Goran Kovačić/Pixsell

- Idem kod tih nekih koji daju ta odijela. Da mi naprave neke mjere. Nemam pojma di je to. Naći ću negdje u Puli - govori Alen.

Dodaje da će na reviji “protrčati pistom i glumiti majmuna”.

- Nije to moj svijet nikako. To je sasvim drugi svijet. Nisam ja za to. Niti volim to pretjerano. Volim žene s oblinama. Da su zdrave i lijepe. Da ne budu kosturi. Moraš moći uhvatiti ženu za nešto. Najviše volim vidjeti ženu koja ima atribute. Da je poslije poželim. A ne da nosi obleke, ne znam kako vi to kažete. Dobro, sad se malo zezam. Ja sam kao zadnji majmun - spetljao se Alen.

Dodaje da mu nije prvi put da nosi reviju i da je maneken.

- Ja to znam raditi. Ja znam hodati, jedino što ružno hodam. Molim Boga da na reviji ne padnem u bazen ili negdje s boka. Ne znam kad sam bio maneken prije, zaboravio sam. Davno je to bilo. Ja sam lijep čovjek kao čovjek i sve mi lijepo stoji, od odijela pa nadalje. Sve mi lijepo ide - zaključio je ipak Vitasović. Nedavno je izbacio spot za pjesmu “Pirovjanska” u kojoj pleše valcer s mladenkom, koja se posklizne i padne u bazen.

- Nisam htio za njom, ne znam ni plivati baš dobro. Odnosno znam, ali plivam k'o žensko - rekao je tad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...