Obavijesti

Show

Komentari 3

Alex je majka zlostavljala, Cam ljubi curu, a Luke ima IQ 150...

Alex je majka zlostavljala, Cam ljubi curu, a Luke ima IQ 150...
13

Camov stvarni život nije ni sličan tome u seriji. U javnost ne iznosi privatni dio života, ali se zna da je četiri godine u vezi s medicinskom sestrom Lindsay. Mitchell, pak, ima muža Justina, s kojim trenutačno čeka dijete

VIDEO

Jedna obitelj, tri kućanstva - nakon 11 sezona svoju avanturu na televiziji završila je i "Moderna obitelj". Finale je trajalo dva sata, a ekipa se u suzama rastala. U više od 200 epizoda pratile su se zgode i nezgode gay supružnika, para s velikom razlikom u godinama te obitelji s troje djece koji se često prepiru oko sitnica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:48

Jay Pritchett (Ed O'Neill) najbogatiji je član i glava obitelji. Oženio je kreštavu Kolumbijku Gloriju (Sofia Vergara), koja je puno mlađa od njega pa su ljudi često mislili da mu je kćer. Ona iz prethodnog braka ima sina Mannyja (Rico Rodriguez), koji je nepopravljivi romantik. Gloria i Jay skupa imaju sinčića Joea, a važan dio njihove obitelji je i buldog Stella, od koje se bogataš nije odvajao, kako u seriji, tako ni kad se ugase kamere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jay iz prvog braka ima Claire (Julie Bowen)  i Mitchella (Jesse Tyler Ferguson). Claire se udala za luckastog Phila Dunphyja (Ty Burrell), a imaju kćeri Haley i Alex te sina Lukea. Phil je bio popustljivi otac i s djecom je imao prijateljski odnos, dok je Claire u ovoj priči bila "loši policajac". Alex (Ariel Winter) je bila inteligentnija kćer, Haley (Sarah Hyland) vrckava, a Lukea (Nolan Gould) nije zanimala škola niti je bio naročito pametan.

U stvarnom životu priča je potpuno drukčija. Luke je iznadprosječno inteligentan, IQ mu je 150. Alex je majka zlostavljala, bila je prisiljena rano se osamostaliti i borila se s depresijom zbog svog izgleda. Sad, pak, mami uzdahe svojim oblinama. Haley se dugo godina borila sa zdravstvenim problemima i imala je transplantaciju bubrega.

Njihov ujak Mitchell je ugledni odvjetnik koji je oženio dugogodišnjeg dečka Cama (Eric Stonestreet) i posvojili su Vijetnamku Lily (Aubrey Anderson-Emmons). Cam je prije živio na farmi i to se nikad nije stidio reći. Ponosio se obiteljskim običajima i naglaskom kojim je pričao. U seriji je mijenjao poslove, ali je ostao zapamćen kao simpatična domaćica. Potajno se odijevao u klauna.

Prva pusa Mitcha i Cama ujedno je bila i prvi poljubac gay para koji se emitirao u udarnom terminu. Par je nasmijavao milijune gledatelja, a Camov stvarni život nije ni sličan tome u seriji. U javnost ne iznosi privatni dio života, ali se zna da je četiri godine u vezi s medicinskom sestrom Lindsay. Mitchell, pak, ima muža Justina, s kojim trenutačno čeka dijete. 

Seriju su pratili milijuni ljudi, a najgledanija bila je treća sezona, čiju je prvu epizodu pratilo više od 14 milijuna obožavatelja. Približno uspješne bile su prve dvije sezone i četvrta, ali nakon toga gledanost je pala. Desetu sezonu pratilo je šest milijuna, a pretpostavlja se da su brojke za posljednju manje. Ipak, plaće glumaca s vremenom su rasle.

Reuters/Pixsell

Prvotno su Gloria, Cam, Mitchell, Phil, Claire i Jay po epizodi dobivali 2,5 milijuna kuna, a ta cifra je do posljednje sezone porasla za milijun. Mlađi glumci imali su plaću oko 876.000 kuna, ali s obzirom na njihovo glumačko iskustvo prije serije, ovo im je podebljalo račun. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju