Obavijesti

Show

Komentari 30

Alexin bivši na slobodi: I ako ga vidim, kao da nisam

Alexin bivši na slobodi: I ako ga vidim, kao da nisam
4

Zlatko Škvarić je 2006. divljački premlatio roditelje Aleksandre Grdić, zbog čega su prekinuli. Manekenka kaže da nema razloga živjeti u strahu

VIDEO

Zlatko Škvarić (36) dobio je četiri godine i šest mjeseci zatvora zbog premlaćivanja roditelja bivše djevojke Aleksandre Grdić (28), Željka (55) i Biserke (51). Odslužio je dvije trećine kazne, čime je dobio pravo na slobodne vikende. Kaznu služi u bjelovarskom zatvoru, a vikende provodi u rodnoj Virovitici. Aleks je navodno stoga u strahu i budno pazi svaki njegov pokret. Ona nam se na telefon javila dobro raspoložena. Na pitanje zna li da je Škvarić dobio slobodne vikende, odgovorila je da je se to više ne tiče. 
- Ja i on više nemamo ništa jedno s drugim. Tu životnu stranicu sam okrenula, to je završeno. Ja i on živimo svaki svoje živote. Nemam razloga biti u strahu. Mi smo završili. I kad ga sretnem, kao da ga nisam srela - kaže Miss Hrvatske 2003. godine.
Aleksandra i Zlatko upoznali su se u ljeto 1999. godine u virovitičkom kafiću. Ona je taman postala punoljetna, a on imao 26 godina. Aleks se tada vratila kući iz Milana, gdje je šest mjeseci radila kao manekenka.
Njezine roditelje Škvarić je divljački pretukao u ljeto 2006. godine. Odnos Aleksandre i Škvarića je tada zahladio. On je, ispričala je tada njezina poznanica, vjerovao da su tome krivi njezini roditelji, koji su joj govorili da se makne od njega jer je bila česta meta njegovih udaraca. Nakon toga su prekinuli.

TATA JOJ NE SPAVA
Škvarić je palicom pretukao Aleksandrina oca Željka. Dobio je trostruku frakturu lubanje. Mama Biserka dobila je potres mozga. Željko i danas ima glavobolje i ne može spavati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija