Obavijesti

Show

Komentari 3

Aljoša Šerić: Uz naše hitove će se krov MSU-a sigurno zatresti

Aljoša Šerić: Uz naše hitove će se krov MSU-a sigurno zatresti
1

ZAPOSLENI Grupa Pavel ima novi singl, radi na albumu, a našli su i novu pjevačicu koja će mijenjati Antoniu dok je na porodiljnom. Par se vjenčao 2014. i čekaju prvo dijete

VIDEO

Za ludo ljeto na krovu zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti 25. lipnja pobrinut će se grupa Pavel. Dvojac se veseli zabavi i drži fige da im ne padne kiša.

- Nismo još imali prilike ondje nastupati, a kako sam čuo provod je prijašnjih godina bio odličan. S obzirom da sad ima puno koncerata, nadam se da će se skupiti dosta ljudi - rekao je frontmen benda Aljoša Šerić (40). On i supruga Antonia Matković (27) u koju se zaljubio kad je Splićanka postala dio benda nedavno su izbacili i novi singl “Vrijeme života”.

- Radi se o veseloj country pjesmi koja slavi život. Govori o tome kako se neke naizgled pogrešne odluke, na koncu pokažu potpuno ispravnima - rekao je Aljoša. On i Antonia potkraj godine će postati roditelji, a tu su vijest, kažu, dugo priželjkivali.

- Uzbuđeni smo i lagano kupujemo stvari za bebu. Soba je već spremna - govori Aljoša. Antonia će u bendu nastupati do 1. kolovoza, a njen glas obožavatelji stalno hvale jer na njih, kažu, on djeluje antistresno. Dok će biti na porodiljnom zamijenit će je Ana Klabučar.

- Pjevačica ima jako lijepu boju glasa i odlično se uklopila - kaže par koji se vjenčao u listpadu 2014.. Ceremoniju su imali u krugu obitelji i najbližih prijatelja. Osim uz grupu Pavel na glazbenoj manifestaciji na krovu MSU-a posjetitelji će tulumariti uz Pips Chips & Videoclips, Let 3 i TBF... Grupa Psihomodo Pop svojim će hitovima raplesati publiku 23. srpnja. Posjetitelji će imati priliku pogledati i filmove ‘Savršeni dan’, ‘Mladost’, ‘Zvizdan’ i mnoge druge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin