Obavijesti

Show

Komentari 8

Alka Vuica je umalo ostala nepokretna zbog svog fana

Alka Vuica je umalo ostala nepokretna zbog svog fana
3

Alka se uspaničila izgubivši kontrolu nad autom, a još više nakon što je na bini pala ravno na glavu. Jasmin Stavros imao je nesreću s prijateljem

VIDEO

Mi smo puno na cesti. Zato trebamo voziti dobre aute, kaže Alka Vuica. Prije 13 godina na putu u Istru auto joj je proklizao i zabila se u zid.
- Užasan je taj osjećaj potpunog gubitka kontrole. To je bilo točno na rođendan moje prijateljice Ene Begović, a ona se iste godine na moj rođendan slupala na Jarunu s Đorđem Kukuljicom. Čestitala mi je iz bolnice - priča Alka.
No najveće traume imala je nakon napada pijanog obožavatelja na gaži. Popeo se na binu i digao Alku u zrak, ali je izgubio ravnotežu i pao, a i ona preko njega, i to ravno na glavu.
- Znam da nije mislio ništa loše, ali ja sam mogla ostati nepokretna. Nakon toga sam imala paranoje, nisam mogla pjevati bez dva tjelohranitelja - rekla je Alka, koja je zbog napuklog vratnog pršljena tri mjeseca hodala sa Schantzovim ovratnikom.
Da glazbenicima trebaju dobri auti, pokazuje primjer Mladena Grdovića, koji je 2004. potpuno slupao Ferrari jureći zadarskim Poluotokom s 2,75 promila alkohola u krvi, a prošao je samo s lakšim ozljedama. Jasmin Stavros je prije 25 godina nakon nesreće u staroj “dijani” bio 16 dana u šok-sobi. Bilo je to na uskoj i vijugavoj cesti od Hvara do Jelse, prema mišljenju mnogih, najopasnijoj u Hrvatskoj.
 - Vozio je moj prijatelj. Bio je dobar vozač, ali je na kraju ispalo važnije što je auto bio tako loš. Govorio sam mu da smanji brzinu, ali on je ponavljao kako zna tu cestu. Zabili smo se u zid - kaže Stavros. Preživio je jer su uspjeli naći gliser s kojim su se odvezli u Split. Imao je teški potres mozga i brojne površinske ozljede. Puls mu je danima bio ispod 40 otkucaja.
Alen Vitasović je u četiri prometne nesreće bio samo lakše ozlijeđen. Aleksandri Grdić cijeli je život preletio pred očima u nekoliko sekundi slobodnog pada s visine od 3500 metara. Prijatelji su je u studenom odveli na Lučko kako bi se riješila straha od visine. Darovali su joj padobranski skok u tandemu.
- Užasan je osjećaj kad se u avionu otvori taj mali prozor i vidiš kako je zemlja daleko. Skočila sam i sve je dobro završilo - kaže Aleks.

RENATA SMIRENO IZAŠLA IZ AUDIJA
Renata Sopek iznenadila se vlastitom reakcijom u pogibeljnoj situaciji. Prije dvije godine izgubila je kontrolu nad Audijem i proklizala na mokroj cesti. Brzinom od 115 km/h zabila se u ogradu kraj Masleničkog mosta.
- Mozak mi je radio abnormalno brzo. Koncentrirala sam se na to da ne pogodim još neki auto. Policajac mi je kasnije rekao da još nije vidio tako smirenu ženu za volanom - ispričala je Renata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski