Show

Komentari 37

Amanda ima dekolte do pupka: Ako može J.Lo, onda mogu i ja

Amanda ima dekolte do pupka: Ako može J.Lo, onda mogu i ja

Ma, pusti ih neka pričaju. Izgledaš bolje od pola žena tvojih godina, rekla je Amandina majka. Iako joj je dala dopuštenje, Amanda kaže da njezina majka nikad ne bi odjenula takve modne kombinacije

Voditeljica i članica žirija britanskog 'Supertalenta' Amanda Holden (48) iznenadila je pojavom na snimanju nove emisije. Došla je razgolićena s dekolteom do pupka, ali nije marila za komentare.

- Ako može Jennifer Lopez, mogu i ja - rekla je Amanda, a blagoslov za njezino provokativno odijevanje dala je i njezina majka Judith Mary Harrison, piše Daily Mail

- Ma, pusti ih neka pričaju. Izgledaš bolje od pola žena tvojih godina - rekla je Amandina majka.

Iako joj je dala dopuštenje, Amanda kaže da njezina majka nikad ne bi odjenula takve modne kombinacije. 

- Kad je njoj bilo 48 nije se usudila odjenuti mini suknju zato što je ona iz te ere gdje se ne pokazuju koljena ako se bližiš pedesetima - rekla je voditeljica koja nerijetko odijeva izazovne outfite.

Prije nekoliko mjeseci nosila je haljinu koja je na gornjem dijelu bila prozirna, a škakljivi dijelovi tijela bili su prekriveni 'paukovom mrežom' i uzorkom cvijeća. Dizajnirao ju je Nicolas Jebran (44), modni kreator iz Libanona, a brojne slavne Amandine kolegice pohvalile su njezin stil. Gledateljima showa se, pak, nije baš svidjela. Smatraju da se neprimjereno odjenula za 'obiteljski show'.

Osim što se gledatelji bune zbog njezinog neprimjerenog odijevanja, zamjerili su joj jer je jednom opsovala u emisiji koja je išla uživo. 

Najčitaniji članci