Show

Komentari 12

Amber glumila scenu iz 'Psiha' u reklami za rozu seks-igračku

Amber glumila scenu iz 'Psiha' u reklami za rozu seks-igračku

Američki model Amber Rose godinama 'zabavlja' javnost izjavama o seksualnim iskustvima, a prošle je godine dobila i talk show. Tamo je ispričala da se seksala u troje, ali joj, kako tvrdi, nije baš 'sjelo'

Američki model i glumica u usponu, Amber Rose (34), koja se proslavila 2008. zbog dvogodišnje veze s reperom Kanye Westom (40), uzburkala je javnost najnovijom reklamom za seks-igračku. Amber se skinula gola i 'lažirala' poznatu scenu Hitchcockovog psihološkog trilera 'Psiho' iz 1960., s Janet Leigh u glavnoj ulozi.

Amber je, uz napetu glazbu, 'nepoznati' muškarac odmaknuo zavjesu tuš kabine i umjesto nožem iznenadio je rozim vibratorom. 

- Oh, hvala ti, upravo sam to tražila - rekla je starleta nakon što je vrisnula od 'straha'. Na svoju je reklamu, kako kaže, ponosna jer je velika ljubiteljica filmova redatelja Alfreda Hitchcocka.

- Kao plavuša se uklapam u priču, a tople i mokre kupke su mi najbolje - našalila se Rose. Ona se udružila s nagrađivanom američkom markom za seks-igračke i dizajnirala kolekciju svojih, kako kaže, najdražih spravica za seks.  

Amber inače godinama 'zabavlja' javnost izjavama o svojim seksualnim iskustvima, a prošle je godine dobila i talk show. Tamo je ispričala da se seksala u troje, ali joj, kako tvrdi, nije baš 'sjelo'.

- Bili smo djevojka, muškarac i ja. Žena mi je smetala, bilo bi bolje da sam bila s dva muškarca. Napravila sam to jer previše pričam o seksu a premalo skupljam nova iskustva - ispričala je starleta. Rekla je i kako ju je veza s reperom Westom obilježila za cijeli život.

- Sedam godina sam trpjela njegovo konstantno maltretiranje - rekla je. 

Kanye je snimio nekoliko pjesama o njihovom prekidu na albumu 'My Beautiful Dark Twister Fantasy'. Hvaljeni album oduševio je mnoge, no to je za Amber bilo teško razdoblje. 

Starleta je od 2013. do 2016. bila u braku s reperom Wizom Khalifom (30) s kojima ima sina Sebastiana Taylora Thomaza (5).

Najčitaniji članci