Obavijesti

Show

Komentari 1

Amel postaje Halid: Ako sad ne zakucam, onda neću biti sretan

Amel postaje Halid: Ako sad ne zakucam, onda neću biti sretan
3

Prošloga tjedna utjelovila je legendarnog Dalibora Bruna, a ove nedjelje glumica Ana Vilenica postat će mlada pjevačica Camila Cabello

VIDEO

Nove transformacije očekuju gledatelje Nove TV i ove nedjelje u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Jedna od njih sigurno će biti transformacija glazbenika Amela Ćurića, koji će ove nedjelje ući u cipele legendarnog Halida Bešlića. 

- On je jedan od najboljih ljudi na estradi koji su ikad rođeni. Jednostavno ima tu neku energiju kojom tu neku dobrotu kojom isijava. On spada u izvođača narodne muzike, ali svi ga vole - rekao je i dodao kako se raduje ovom izazovu. Vokalna trenerica Martina Tomčić rekla mu je kako mu ovoga puta ona uopće nije potrebna, a Amel je rekao kako neće imati problema s tekstom jer na svojim koncertima često zna pjevati Halidove pjesme. 

'Despacitom' do prve pobjede: Matko Knešaurek oduševio žiri
'Despacitom' do prve pobjede: Matko Knešaurek oduševio žiri

- Uspio sam s Mišom Kovačem, a nadam se da ću i s Halidom - izjavio je Amel. Dodao je kako koliko god zadatak izgledao jednostavan, on to nije.

- Ako sad ne zakucam, onda neću bit' sretan - zaključio je. Prošloga tjedna utjelovila je legendarnog Dalibora Bruna, a ove nedjelje Ana Vilenica postat će mlada pjevačica Camila Cabello. 

- Zadovoljna sam da sam dobila priliku to otpjevati i otplesati jer mi je stvar dobra, samo se nadam da ću biti na nivou - oduševljena je Ana ovotjednim zadatkom. Ističe kako će joj najteže biti uhvatiti plesne korake, a spot joj se jako sviđa. 

- Meni je prekrasna ova pjesma, jako je lijepa izvođačica, lijepa boja glasa i lijepo pjeva. Nju je lijepo gledati, vidjet ćemo hoće li mene biti lijepo gledati - rekla je Ana i dodala kako ju najviše plaši imitiranje glasa ove mlade pjevačice.

Prošloga puta sve je gledatelje zabavila kao Davor Gobac, a ove nedjelje Paola Valić Bekić od gljive je dobila nešto potpuno drugačije. Zadatak joj je transformirati se u jednu od članica planetarno popularne ženske grupe TLC. 

Tajči se jako svidio Amelov nastup: 'Uljepšali ste mi dan'
Tajči se jako svidio Amelov nastup: 'Uljepšali ste mi dan'

- Pjesma je stvarno bila veliki hit, TLC me podsjeća na nekakvo lijepo razdoblje odrastanja i mladenaštva, baš mi je to bilo cool - uzbuđeno govori o ovotjednom zadatku. 

- Imam i koreografiju, pravu, ali ja se bojim plesati - kaže Paola. Dodaje kako će joj najveći problem biti smirivanje vlastite energije na polaganu razinu cura iz grupe TLC. 

- Opet mi je malo frka, panikica - ističe Paola. Matko Knešaurek u zadnjih je nekoliko emisija dobio brojne pohvale žirija za napredak, a vidjet ćemo hoće li tako biti i ovoga tjedna kada postane Lionel Richie. 

- Napokon neki mali pjevački izazov. To su pjesme gdje se nešto kvalitetno muzički radilo -  sretan je Matko zbog uloge koju mu je dodijelila gljiva. Rekao je kako mu je ova transformacija velik zalogaj. 

- Njegova usporenost će mi doći kao naručena, napokon da se malo usporim - oduševljeno će Matko. 

- Jedva čekam postati Lionel Richie na dvije minute -  zaključuje. Zanimljive nastupe ove će nedjelje priuštiti Katarina Baban u ulozi popularnog Jole, Davor Dretar Drele kao svevremenska Zdenka Kovačiček, a vidjet ćemo i Maju Bajamić kao genijalnog Michaela Jacksona te Damira Poljičaka koji će se transformirati u Milu Hrnića.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...