Obavijesti

Show

Komentari 48

Američki Gospodin Savršeni je djevac: Još čekam onu pravu

Američki Gospodin Savršeni je djevac: Još čekam onu pravu
22

Bivši igrač američkog nogometa otvoreno je govorio o svojoj seksualnosti, a za njegovu nevinost krivi nogomet koji mu je oduzimao previše vremena te se nije mogao fokusirati na ljubavni život

VIDEO

To je samo maleni dio onoga što ja jesam, ne želim da ljudi rade veliku stvar oko toga, rekao je američki Gospodin Savršeni 23. sezone, Colton Underwood (26). Ovo je prvi put da je u reality showu, koji je počeo s emitiranjem 7. siječnja, savršeni djevac. 

Pokretanje videa...

Američki Gospodin savršeni 00:05

- Mnogi me zbog toga zezaju i govore mi da lažem, ali to je istina. Misle da ne znam ništa o tome, a zapravo su takve osobe najseksualnije i najromantičnije - objasnio je Colton. Za svoju nevinost krivi nogomet. On je bivši igrač američkog nogometa i to mu je oduzimalo puno slobodnog vremena.

- Više sam radio na sebi kao nogometašu, a pravog sebe sam zaboravio. Ali vjerujem da to djevojkama neće smetati. Još čekam onu pravu - rekao je Underwood. Njegova nevinost postala je glavna tema u američkim medijima, a gledatelji se bune da se previše vremena govori o tome.

- Izbrojila sam da su u prvih 40 sekundi emisije spomenuli riječ 'djevac' čak četiri puta - rekla ogorčena gledateljica. Neki su izbrojili da se u prva četiri dana emitiranja nove sezone, riječ 'nevin' spomenuo više od 370 puta. Mnogi su zbog toga odlučili da više neće pratiti emisiju. No, mnogi su primijetili da je produkcija ta koja namjerno gura njegovu nevinost u prvi plan.

- Pa pogledajte samo promo plakat, piše 'što on ima za izgubiti'? Mislim da je ovo poprilično očito i jadno - rekli su ljutiti gledatelji. Colton na Instagramu ima milijun pratitelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu