Obavijesti

Show

Komentari 29

Amra nakon showa 'Gospodin Savršeni': 'Prva sam ušla i zbog ljubavi i zbog drugih interesa'

Amra nakon showa 'Gospodin Savršeni': 'Prva sam ušla i zbog ljubavi i zbog drugih interesa'
7

Otkrila je da je s Danijelom Novaković poslije showa ostala u odličnim odnosima i ona joj je među prvima poslala poruku isprike za svoje izjave o njoj, dok je s Oliverom Matijević kompliciranija situacija

VIDEO

Natjecateljica showa 'Gospodin Savršeni', Amra Salihćehajić (24), u intervjuu za RTL.hr progovorila je o svom odnosu s Tonijem Šćulcem, emocijama koje nije skrivala pred kamerama i konfliktima s drugim kandidatkinjama u kojima se zatekla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gospodin Savršeni VIDEO

- U početku mi je bilo teško posložiti sve - kako misli, tako i emocije. S jedne strane, on ima pravo na to, a ja znam gdje sam došla. S druge strane, nije svejedno bez obzira na situaciju u kojoj se sve nalazimo. Nisam imala puno izbora, prihvatila sam, vjerovala u riječi koje mi je izrekao i držala se toga jer njegove su riječi za mene imale težinu - opisala je svoje iskustvo u showu.

Amra je otkrila da je sapioseksualka, a sada je objasnila što to znači za nju.

- Ne krijem da me privlače jedino muškarci koji su inteligentni, a ovdje bih dodala i emocionalnu inteligenciju bez koje odnos ne može biti zdrav... Možete zaključiti da mi je važno imati nekoga s kim možeš razgovarati o svemu i da taj netko ima svoje mišljenje o svemu - ispričala je Amra.

Dotakla se i odnosa s ostalim kandidatkinjama u showu i priznala je da joj je u početku teško palo što je djevojke optužuju da izmišlja i preuveličava priče o spojevima s Tonijem.

Amra ljubomorna na Stankicu jer je spavala kod Savršenog: 'Nije bilo ničeg, ona je lažljivica'
Amra ljubomorna na Stankicu jer je spavala kod Savršenog: 'Nije bilo ničeg, ona je lažljivica'

- Najbolji je dio cijele priče što su određene djevojke meni govorile o drugim djevojkama u kući s kojima su bili u odličnim odnosima. Sama pomisao da one same između sebe nisu iskrene i otvorene (koliko god su tvrdile da jesu) bila mi je dokaz da se ne trebam previše uzbuđivati oko njihovih riječi - rekla je Amra. 

Otkrila je da je s Danijelom Novaković poslije showa ostala u odličnim odnosima i među prvima joj je poslala poruku isprike za svoje izjave o njoj, dok je s Oliverom Matijević kompliciranija situacija.

- Danijela je zapravo jako dobar čovjek, prvenstveno prijatelj. Oliveru bi bilo najlakše osuditi, ali neću to napraviti, nego ću pokušati razumjeti. Nisam hodala u njezinim cipelama i ne mogu suditi zašto je napravila određene stvari, nitko od nas nije rođen da povređuje druge ljude, život nas oblikuje sam. Netko posustane od životnih nedaća, neko očvrsne, a netko se zauvijek zatvori - zaključila je.

Danijela iz 'Savršenog' imala crveni trag na vratu i zabrinula pratitelje: 'Ovo izgleda užasno'
Danijela iz 'Savršenog' imala crveni trag na vratu i zabrinula pratitelje: 'Ovo izgleda užasno'

- Što se tiče Poline, smatram da je jako mlada i da još treba naučiti mnogo toga. Mislim da je kvalitetna djevojka i da će to iskoristiti u dobre svrhe te da će prije nego što nešto kaže - razmisliti kako će se druga strana osjećati. Ne zamjeram joj što je rekla da bi me fizički povrijedila, ali ne priliči jednoj ženi da tako govori o drugoj ženi - poručila je Amra.

U showu se djevojke često međusobno optužuju da su ušle u natjecanje iz krivih razloga i zbog promocije, a Amra tvrdi da ne vidi ništa loše u tome.

- Prva sam ušla i zbog ljubavi i zbog nekih drugih interesa, tako da ne vidim ništa loše u 'drugim interesima'. Za Josipu sam sigurna da je ušla zbog ljubavi. Svi su interesi dopušteni ako ne zavaravaju Tonija da su samo zbog njega tu - priznala je.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM MATIĆEM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin