Obavijesti

Show

Komentari 2

Amy i Sheldon opet su u istoj seriji, ovaj put su i producenti

Amy i Sheldon opet su u istoj seriji, ovaj put su i producenti
8

Nova Foxova polusatna serija 'Carla' bit će bazirana na BBC-jevoj originalnoj seriji 'Miranda', a poput 'Teorije velikog praska' i 'Carla' će se snimati pred živom publikom u studiju

Televizijski par iz serije 'Teorija velikog praska', Jim Parsons (46) i Mayim Bialik (43) opet će biti u istoj seriji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Nova Foxova polusatna serija 'Carla' bit će bazirana na BBC-ovoj originalnoj seriji 'Miranda', a poput 'Teorije velikog praska' i 'Carla' će se snimati pred živom publikom u studiju. Mayim će glumiti 39-godišnjakinju koja je sav novac roditelja, koji su čuvali za njezinu udaju, potrošila na otvaranje kafića u gradu Louisvilleu. Parsons će ovoga puta ipak ostati iza kamere.

PA/Pixsell

Naime, ovaj televizijski par su ekskluzivni producenti serije koja će s emitiranjem krenuti u jesen 2020. 

Handprints Ceremony with

Mayim je u 'Teoriji velikog praska' glumila partnericu Jima Parsonsa, koji je utjelovio lik Sheldona Coopera. Serija je premijeru imala 2007. i stekla obožavatelje iz cijelog svijeta. Skupina 'štrebera', Sheldon, RajHoward Leonard te neurobiologinja Amy, susjeda Penny i mikrobiologinja Bernadette osvojili su publiku koja je ostala razočarana kada se najavio završetak serije.

Serija je ubrzo postala jedna od najpopularnijih sitcoma u Americi, ali i u svijetu. Ekipa 'Teorije Velikog praska' našla se i u Guinnessovoj knjizi rekorda. Naime, 11. epizoda devete sezone pod nazivom ‘The Opening Night Excitation’ je prema Guinnessovim podacima imala najveći broj gledatelja uživo u čitavoj povijesti televizije.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ':

Pokretanje videa ...