Obavijesti

Show

Komentari 27

Ana Bučević uživala u zagrljaju srpskog glazbenika pa opušteno plesala u narodnjačkom klubu

Ana Bučević uživala u zagrljaju srpskog glazbenika pa opušteno plesala u narodnjačkom klubu
9

Motivacijska govornica je prošle godine glasine o razvodu s bivšim suprugom Sašom potvrdila na Facebooku. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju i napisala poduži post

VIDEO

Motivacijska govornica Ana Bučević (42) jedno vrijeme skrivala je svog izabranika s obzirom na to da se prije godinu dana razvela. No sada na 'sva zvona' objavljuje emotivne trenutke s novim partnerom. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:47

Riječ je o srpskom glazbeniku Marku Nikoliću, javnosti najpoznatiji kao brat pjevačice i reality zvijezde Maje Nikolić. Ovaj put par je pozirao u Beču gdje Marko godinama živi, a emotivna poruka raznježila je brojne pratitelje. 

Par se nakon romantične šetnjice odlučio zabaviti u jednom narodnjačkom klubu. Goste je zabavljao glazbenik Dejan Matić, a motivacijska govornica opustila se uz dobro društvo i cajke. 

Podsjetimo, Ana Bučević je prošle godine glasine o razvodu s bivšim suprugom Sašom potvrdila na Facebooku. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju i napisala poduži post.

Bučević pokazala dečka Marka, bio je kod njene seke na terapiji
Bučević pokazala dečka Marka, bio je kod njene seke na terapiji

- Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam rastavu braka prije nekoliko mjeseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja i koji su za posljedice štetile našoj obitelji. Sve sam napravila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo naštetiti. Šutjela sam do sada iz više razloga. Htjela sam mu pomoći da se vrati na pravi put. To je čovjek kojeg sam ludo voljela sedam godina i dala mu svoje puno povjerenje i ljubav. Ali ja živim ono što pišem u svojim knjigama. Znam i što ljubav nije. I kada izgubiš u nekoga povjerenje shvatiš da onog najvažnijeg za sretan brak više nema - napisala je svojedobno Ana.

Saša je tada tvrdio kako je Ani novac bio važniji od njihove ljubavi, a svojedobno je za Slobodnu Dalmaciju rekao da ga je iskoristila i odbacila kao krpu i opušak. Vjenčali su se na Valentinovo 2014., a Bučević je to bio treći brak. 

- Ana govori 'kako zračiš, tako i privlačiš', to je okosnica njezinog učenja. Eto, ona je privukla tri propala braka. Govori li vam taj podatak dovoljno? To nije scenarij koji bi bilo tko poželio - rekao je svojedobno Saša, diplomirani ekonomist iz Splita. No možda će Ani veza s Markom ipak biti 'četvrta sreća'. S njom je ove godine bio i na Vortex cruise putovanju u Splitu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin