Obavijesti

Show

Komentari 43

Ana Gruica: Ne marim što kažu da sam premišićava, briga me

Ana Gruica: Ne marim što kažu da sam premišićava, briga me
4

Glumica će od jeseni ponovno u školske klupe jer je upisala trenerski studij. Osim toga, dobila je glavnu ulogu u filmu “Ubij vepra”, ali planira i četiri nove tetovaže

VIDEO

Splitska glumica Ana Gruica (30) planirala je ležerno ljeto, no predaha gotovo nije bilo. Bila je na ljetnoj turneji s predstavama “Vlaška posla” i “Škrtičina”. Uskoro počinje s pripremama za predstavu “Mali princ”. Osim toga počinje snimati film “Ubij vepra” redatelja Ivice Mušana te mjuzikl u režiji Ivana Lea Leme u kojem će tumačiti Ciganku.


- U filmu ‘Ubiti vepra’ dobila sam glavnu ulogu djevojke čiji je suprug kriminalac. On dobiva zadatak ubiti nekoga, a ja ga još poguram u sve. Vrlo je komplicirano, riječ je o psihološkoj drami - kaže Gruica, koja će uskoro i na premijeru filma “Glazbena kutija”, koji je režirao tada 17-godišnji Bruno Mustić, a koji je Ana snimala besplatno, baš kao i svi ostali glumci poput Roberta Kurbaše i Dare Vukić. Zadovoljna je kako joj se razvija karijera iako, kaže, uvijek joj se nekako čini da ide težim putem.

‘Glumcima u Splitu je teže uspjeti nego u Zagrebu’

- Filmska industrija je mala bara puna krokodila, a s obzirom na to da sam u Splitu, stvari idu sporije, ali svojim ritmom. Veliki je problem glumcima u Splitu to što se ovdje ništa ne događa, a stav Zagreba naspram Splita jest da možemo biti sretni ako nam se uopće obrate. To otvoreno govorim i ne znam po čemu mi imamo manje kvalitete nego netko tko radi u Zagrebu. Ipak, ja radim, uporna sam, predana i pedantna u svom poslu i sigurna sam da će mi se to isplatiti - kaže Gruica, koja je ljetos predah ulovila u gradovima u kojima je gostovala.

- Volim more i ljeto. Ali, evo, nisam se puno stigla kupati, a čak sam dobila alergiju na sunce - priznaje Ana. Kaže i kako nema ništa protiv zime, ali više uživa u pogledu na preplanula tijela, u glazbi, koktelima. Zimi je spašava kino, tad gleda sve na repertoaru, kao i trening u teretani, koji gotovo nikad ne preskače.

- Evo, baš sam se jutros dobro pogledala, vidi mi se svaki mišić, a puno ljudi kaže da sam pretjerala. Čak i frajeri kažu da sam premišićava, ali to me ne zaustavlja. Znam kako želim izgledati. Moje tijelo je alat u službi glume, ali i života. Volim mišićava tijela i tetovaže. Imam ih osam - kaže Gruica, koja će u rujnu staviti još četiri nove tetovaže. Ne želi otkriti što znače. 

‘Ako nastavim s tetovažama, bit ću cijela šarena’

- To je moja tajna, samo za mene, a estetika je za druge. Nastavit ću niz decentnih tetovaža, ali ako ovako nastavim, bit ću cijela šarena - smije se Gruica. U rujnu će na drugi studij. Upisala je specijalistički studij za fitness instruktora te kondicijskog trenera na Kineziološkom fakultetu. Trenutačno nije u vezi, prije mjesec dana prekinula je s nogometašem Kristijanom Ipšom. Svoju romansu nazvala je “Skype vezom”, ali, kaže, to je prošlost i treba ići dalje. Smatra da su veze na daljinu jako teške i zahtjevne te traže stalni trud. S bivšim suprugom Dijanom Jahjefendićem je u korektnim odnosima jer su, napominje, ipak dijelili intimu.

- Ako ne ide, onda ne ide. Život je kratak i treba omogućiti drugome da nađe nekoga tko će mu više odgovarati, s kim će mu biti bolje, a isto želim i sebi - objašnjava Ana i priznaje da je temperamentna i zahtjevna te da ima visoka očekivanja. Svjesna je svojih mana, ali zbog toga puno daje zauzvrat. 

- Živim sama. Nabavila sam psa, francuskog buldoga, da mi pravi društvo. Najteže mi je ujutro kad se probudim, a kraj mene nema nikoga. Zato ujutro porazgovaram sa psom, ali ne dam mu u krevet - govori Gruica, koja nije sigurna je li spremna za novu ljubav. Kaže da treba pravog, stabilnog muškarac, a takvih je, prema njenu mišljenju, malo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine