Obavijesti

Show

Komentari 32

Ana Gruica nekad i sad: 'Čudna poza, ali forma ti je bila sjajna'

Ana Gruica nekad i sad: 'Čudna poza, ali forma ti je bila sjajna'
5

Dok je Gruica prije voljela noćne izlaske i osvajanje plesnih podija noćnih klubova, otkako je postala majka trogodišnjeg sina Marata, morala se odreći tog dijela života...

VIDEO

Glumica Ana Gruica (35) pohvalila se na društvenim mrežama fotografijom od prije deset godina na kojoj se vidi njeno mišićavo tijelo koje je tada održavala svakodnevnim treninzima. 

- Nostalgična za ovom voljom... Što vi mislite o ovome? Da ili ne? - pitala je Gruica svoje fanove koji su najviše komentirali njenu pozu. Dok su jedni govorili kako im je seksi, drugima je bila 'prilično nespretna'.  Viktorija Rađa (41) oj je poručila da danas izgleda još bolje.

Ana je nedavno svom prezimenu Gruica dodala i suprugovo prezime Uglešić. Za psihijatra Borana Uglešića (43) se udala u rujnu na intimnoj ceremoniji uz Jadransku obalu.

Dok je prije voljela noćne izlaske i osvajanje plesnih podija noćnih klubova, otkako je postala majka trogodišnjeg sina Marata, morala se odreći tog dijela života.

- Ne izlazim uopće u klubove. Od kad sam rodila Marata mogu nabrojati izlaske na prste ruke jer mi ga nema tko čuvati. Sve bonuse čuvanja u rodbine potrošim na putovanja. Izlasci su se sada sveli na večere u kućnoj atmosferi jer sam oduvijek voljela kuhati za ekipu. Sad mi talent dolazi do izražaja - s osmijehom je ispričala glumica za Story.hr. 

Dodala je kako je sad predanija kućnim zabavama.

- Već sam zaboravila kako to mamurluk izgleda. Naime, tko ima djecu zna kako izgleda jutro s djecom u mamurluku - kaže Gruica.



 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu