Obavijesti

Show

Komentari 0

Ana Herceg: Kćeri Zori je naš pas Blanka poput prave dadilje

Ana Herceg: Kćeri Zori je naš pas Blanka poput prave dadilje
3

Njihovi psi, Miffy i Blanka, odmah su prihvatili Zoru. Blanka se jako uznemiri kada Zora plače, sjedi ispod stola za prematanje kad joj mijenjamo pelene, cijelo vrijeme je provjerava, izjavila je Ana

VIDEO

Netko u obitelji je rekao da bi bilo prekrasno da se Zora rodi u zoru. Tako je i bilo. Stigla je 5.38, u svitanje, rekla je glumica i radijska voditeljica Ana Majhenić Herceg (37) za Story. Glumica je djevojčicu rodila 25. rujna u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a bila je teška je 3200 grama i dugu 51 centimetar. 

Kako kaže, ona i njezin suprug Antun Herceg jedva su dočekali rođenje kćeri, a ime su joj davno odabrali. Antun ga je predložio čim su saznali da je Ana trudna, iako tada još nisu znali kojeg je spola dijete. Za dječaka nisu ni smišljali ime. 

- Svidjelo mi se ime Zora čim ga je predložio jer ga povezujem s Ivanom Brlić Mažuranić i pričom 'Ribar Palunko i njegova žena', a u slavenskoj mitologiji ima divno značenje, boginja praskozorja i povečerja, staroslavenski Zorja - objasnila je glumica. 

Njihovi psi, Miffy i Blanka, odmah su prihvatili Zoru. Kako kaže Ana, već drugi dan ju je upoznala s psima, a Blanka je odmah preuzela ulogu dadilje. 

- Jako se uznemiri kada Zora plače, sjedi ispod stola za prematanje kad joj mijenjamo pelene, cijelo vrijeme je provjerava - izjavila je Ana, dok je za Miffy rekla da je malo zbunjena i uplašena, ali i znatiželjna. 

Djevojčica se rodila tjedan dana nakon predviđenog termina tako da je, kako kaže glumica, sve bilo spremno za njezin dolazak. Trudnoću je opisala kao lijepo i izazovno putovanje, ali i fizičko i psihičko iskustvo. Mjesec dana nakon što je saznala da je trudna, u tajnosti je rekla sudobnosno 'da' Antunu. 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael