Obavijesti

Show

Komentari 0

Ana Uršula Najev iz 'Kumova' dobila novu ulogu: Priča mi se svidjela, bilo mi je zadovoljstvo

Ana Uršula Najev iz 'Kumova' dobila novu ulogu: Priča mi se svidjela, bilo mi je zadovoljstvo
6

Vrtirepka je predivan miris, rekla bih mladenački i zavodljiv. Snimala sam kampanju na mjestu gdje je snimana naša kultna serija prema čijim motivima se i rodila cijela ideja i drago mi je što sam dio iste, kaže Ana

VIDEO

Svugdi ti se manta, a ovdi bistri, riječi su to Vrtirepke iz kultne serije ‘Prosjaci i sinovi’. Radi se o djevojci koja je beskrajno voljela svoj rodni kraj i cijelog života žudjela za njim negdje u tuđini. A onda kada se vratila, ponovno se u njoj probudila ljepota života i osjećaj svega onoga što joj je nedostajalo. Miris vriska, misečina, i sva ljepota koju u sebi nosi imotski kraj. Upravo ta Vrtirepka, inspirirala je autoricu već poznatih parfema ‘Nusha&Mattan’ da u svoju parfemsku kolekciju obogati još jednim posebnim mirisom, a upravo taj parfem nosi naziv ‘Vrtirepka’.  

Ideja se razvila nakon što su parfemi Nusha i Mattan već postali popularni u Hrvatskoj, ali i širom granica Lijepe Naše, pa se autorica brenda Višnja Žužul odlučila za još jedan mirisni pothvat.  

- Dugo sam vremena razmišljala kako moram napraviti parfem Vrtirepka. Htjela sam da ona bude  izuzetno posebna, drugačija i da predivno miriše. Brinula sam o svakoj mirisnoj noti, izgledu  bočice i kutijice jer sam željela da izgleda suvremeno i moderno. A unutra je i posebna poruka kada otvorite kutijicu - ‘svugdi ti se manta, a ovdi bistri’ jer ne želim da se zaboravi taj dio  našeg tradicionalnog kojeg nosimo u sebi bez obzira gdje god se nalazi jer kući je najljepše - rekla je autorica parfema Višnja Žužul.

 

Parfem Vrtirepka pripada u cvjetno-puderaste parfeme. Po mirisu je senzualan, ženstven i zavodljiv. U gornjim notama osjete se mirisi kruške i crne ribizle dok su srednje note iris, jasmin, cvijet naranče. Bazne note parfema su vanilija, slatke praline, pačuli, mahune tonke. Zaštitno lice nove parfemske kampanje za Vrtirepku je mlada i talentirana glumica Ana Uršula Najev (25), koju trenutačno možete gledati u popularnoj seriji ‘Kumovi’. Uršula je s velikim zadovoljstvom prihvatila biti zaštitno lice parfema jer kaže kako joj se sviđa spoj modernog i tradicionalnog te što se radi o kvalitetnom hrvatskom proizvodu. 

- I sama sam ljubiteljica parfema, a ova priča izuzetno mi se svidjela i s radošću sam ju prihvatila. Vrtirepka je predivan miris, rekla bih mladenački i zavodljiv. Sviđa mi se spoj modernosti i tradicije priče o Vrtirepki koja simbolizira mladost, žudnju i ljubav prema rodnom kraju. Zadovoljstvo mi je bilo snimati kampanju na mjestu gdje je snimana naša kultna serija prema čijim motivima se i rodila cijela ideja i drago mi je što sam dio iste - kazala je glumica. 

Kampanja za parfem Vrtirepka snimana je u Medovom Docu, gdje se snimala i sama serija ‘Prosjaci i sinovi’. U predivnom i romantičnom ambijentu kuće koja je nekada bila kuća Don Pavla, a danas  je uređeni prostor koji se izuzetno uklopio u cijelu kampanju. Osim toga, kadrovi su snimani ispred Vrtirepkinog bunara kako bi se dodatno začinila ova moderno-tradicionalna parfemska priča.  

Fotografije potpisuje mladi fotograf Ivan Gudić, dok je za video zadužen Marijan Ilić. Za stajling se pak pobrinuo splitski dizajner Arileo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.