Obavijesti

Show

Komentari 11

Anamarija Asanović otvorila prvi samostalni Showroom

Anamarija Asanović otvorila prvi samostalni Showroom
19

Bogatu ponudu odjevnih predmeta iz kolekcije s oduševljenjem su razgledali Fani Čapalija, Doris Dragović, Ana Čagalj, Aleksandra Dojčinović, Iris Rajčić i mnogi drug

VIDEO

Moda, ljepota i mnoštvo poznatih osoba na jednom mjestu oduvijek su bili odličan recept za uspjeh, no u slučaju dizajnerice Anamarije Asanović nesumnjivo je riječ i o velikom talentu.

Zaključili su to brojni okupljeni na sinoćnjem svečanom otvorenju prvog samostalnog Showrooma by Anamarija Asanović na adresi Svačićeva 1 (Cankareva) u Splitu. Bogatu ponudu odjevnih predmeta iz kolekcije mlade, no već renomirane dizajnerice s oduševljenjem su razgledali Fani Čapalija, Doris Dragović, Ana Čagalj, Aleksandra Dojčinović, Iris Rajčić i mnogi drugi. 

Put do uspjeha Anamarija Asanović opisuje kao prepun izazova, no konačnim je rezultatima je i više no zadovoljna. To ne treba čuditi ako znamo da je do 29. rođendana radila i školovala se na nekoliko lokacija u Hrvatskoj i inozemstvu, uspješno plasirala nekoliko kolekcija, u međuvremenu zasnovala obitelj te, kao šećer na kraju, u svom rodnom gradu otvorila i prvi butik.

Ipak, ni u budućnosti ne planira posustati jer je, kako sama kaže, ljubav prema dizajnu jedna od njenih najvećih motivacija u životu:

- Sretna sam i vrlo uzbuđena što je otvorenje proteklo u odličnoj atmosferi, jer iza butika stoji mnogo rada, truda i odricanja. Imala sam beskrajnu potporu obitelji, od supruga do roditelja, koji su me od prvih dana poticali da slijedim svoje snove. Rezultat je tu, a novi pothvati tek slijede - poručila je dizajnerica, čije skorašnje nove revije modni poklonici s nestrpljenjem očekuju. 

Novootvoreni Showroom by Anamarija Asanović u romantičnom je duhu njenih kreacija, koje odlikuju ponajprije ženstvenost, cvjetni uzorci i nepogrešiv smisao za eleganciju. U šarolikoj ponudi iz njenih novijih kolekcija naći će se kako jednostavniji dnevni komadi, tako i bogato izrađene večernje haljine i vjenčanice. U svom radu dizajnerica koristi prirodne materijale. Uistinu, put do novog butika pronaći će svi oni koji žele zablistati u svakoj prilici.

Osvježenje na 36 stupnjeva gosti su pronašli u aromatičnom talijanskom proseccu Bottega te šampanjcu Piper Heidsieck koji stiže direktno iz pokrajine Champagne u Francuskoj, dok su za gastro delicije bili zaslužni Oyster & Sushi bar Bota Split. Za organizaciju samog događaja bila je zaslužna Split Vip Agency.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije