Obavijesti

Show

Komentari 137

Anatacha je sve ganula svojom teškom životnom pričom, ali i nestvarnim pjevačkim talentom

Anatacha je sve ganula svojom teškom životnom pričom, ali i nestvarnim pjevačkim talentom
5

Natjecateljica koja je u drugoj audicijskoj epizodi Supertalenta osvojila zlatni gumb mnoge je dovela do suza i kad je ispričala što je sve proživjela u svom mladom životu

VIDEO

U najnovijoj epizodi Supertalenta publika je imala priliku upoznati mladu pjevačicu Anatachu Filimone (18), koja je ganula žiri i publiku svojom emotivnom izvedbom.

POGLEDAJTE VIDEO: Anatachin nastup

Pjevačica je ispričala kako se htjela natjecati na Supertalentu već i prijašnjih godina, ali da joj roditelji to nisu dopustili. Rekla je kako nema dobar odnos s obitelji. Zamolila je roditelje da ne tuku svoju djecu 'jer vam se ona više nikada neće moći povjeriti'.

Osim riječima, Anatacha je emocije jasno i glasno prenjela i kroz svoje pjevanje, a žiri je dirnula do te mjere da joj je operna pjevačica Martina Tomčić (46) dala zlatni gumb i zagrlila ju na pozornici.

- Ne znam što si mi napravila, ja se još uvijek ne mogu sabrati. Imaš nekakav talent koji nije nužno vezan uz pjevanje, a to je da svojim glasom prenosiš nekakvu vrstu boli do razine da se ne mogu sabrati da nešto suvislo kažem - rekla je Martina.

 

Anatacha se rasplakala na pozornici, a moglo se vidjeti kako je i nekoliko ljudi iz publike otiralo suze. Ipak, ovo su bile suze radosnice, a mlada pjevačica kaže kako joj se život promijenio nabolje od kako s mlađom sestrom živi u učeničkom domu.

- Trenutno živim u Kaštel Štafiliću u učeničkom domu srednje škole 'Braća Radić', dok je škola, a kad su praznici onda sam s mamom i sestrom u Drnišu. Bavim se pjevanjem i snimanjem za Tik Tok. Također, učim svirat gitaru - rekla je u intervjuu za JoomBoos.

Osim pjevanjem, Anatacha se bavi i stvaranjem na Tik Toku. Kaže kako je krenula to raditi 'iz zezancije', a pozornost kaže da privlači jer se izdvaja.

- Izdvajam se po tome što sam mulatkinja i izgledam kao da nisam iz Hrvatske, a jesam! Izdvajam se i po svom pjevačkom talentu i po tome što sam stvarno drukčija od drugih. Ne pušim, ne pijem i mislim da sam dobar primjer drugima, pogotovo mladim gledateljima - izjavila je.

Njezin nastup na Supertalentu nije dirnuo samo publiku i Martinu, već i gledatelje kod kuće.

- Diva; Zasluženo; Rijetko plačem ali ova mala me satrala - neki su od komentara.

Još ste čitali na 24sata

VIDEO Na Rebru upali u bolnicu, na prosvjedu bio i svećenik

Petar Grašo u vezi s 15 godina mlađom Hanom Huljić

Otkrila kako je ulovila dečka u preljubu, nazvali je genijalkom

Detalji strave u Srbiji: Natjerali su ga da gleda kako mu ubijaju ženu i kćer

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu