Show

Komentari 12

Anđelka o razvodu: Primitivne laži me ne diraju, ali počela sam razgovarati sa psihoterapeutom

Anđelka o razvodu: Primitivne laži me ne diraju, ali počela sam razgovarati sa psihoterapeutom

Srpska glumica Anđelka Prpić najpoznatija po seriji 'Andrija i Anđelka' ispričala je kako se snašla nakon razvoda od Darija Prpića i novim profesionalnim avantura u koje se upustila

Glumicu Anđelku Prpić (36) iz Požarevca ćemo uskoro moći gledati i u hrvatskim kinima u njezinom novom trileru 'Jedini izlaz' u kojem glumi ženu čiji muž je poginuo u požaru u noćnom klubu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kada sam uzela u ruke scenarij za 'Jedini izlaz', nisam ga mogla ispustiti iz ruku. I odmah sam željela prihvatiti ulogu. Tek kasnije sam počela razmišljati o tome da nikad nisam glumila u trileru te da je cijeli film na mojim leđima... - ispričala je Anđelka za Gloriju i dodala da što je više razmišljala o ulozi da je osjećala sve veći pritisak, ali da nije bilo povratka.

Film koji je dijelom sniman i u Splitu u kina je stigao 15. travnja. U njemu ima glavnu ulogu, a s njom glumi Janko Popović Volarić pod redateljskom palicom Darka Nikolića.

O pripremama za ulogu rekla je da je dosta razgovarala s kliničkim psihijatrima koji su se susretali s ljudima takvih sudbina.

 - Opisivali su mi njihovu bol, ali i načine na koje se suočavaju s njom. Jedan od češćih je svojevrsno gubljenje pamćenja, kada mozak odluči izbrisati tragični događaj, a sve kako bi bol bila što manja. Kroz slično iskustvo prolazi i moj lik u filmu - rekla je.

Osim novosti u profesionalnom životu, Anđelka je napravila veliku promjenu i u privatnom životu - razvela se od supruga, te je komentirala natpise u novinama i rekla da su to bile 'primitivne laži... jednostavno se nisam obazirala. Nisam ih htjela ni komentirati. Kada jednom pipnete u nešto što smrdi, vaše su ruke zaprljane i kasnije je teško oprati se.'

Uz to, krenula je i na psihoterapiju.

- Svi mi imamo svoje sumnje i teške trenutke, a s njima se lakše suočiti ako uz sebe imate stručnu osobu. Svjesna sam da oko toga još postoji neka stigma, neki misle da psihoterapeutu idu samo oni s teškim psihičkim problemima, ali to nije istina - objasnila je.

Kaže da ju ništa konkretno nije potaknulo na tu odluku, već da je shvatila da joj je potrebno više od razgovora s prijateljicama o osobnim problemima.

Kad su se odlučili na razvod, Anđelka kaže da su se ona i muž sjeli sa sinom Jakšom (7) i objasnili mu da iako nisu više zajedno, da su i dalje obitelj. A o njemu Anđelka govori samo najbolje. 

- Tu sam klasična majka i mogu samo reći onu staru 'nije što je moj, ali je stvarno divan'. Najbitnije mi je da je to njegov odabir. Već neko vrijeme ide u glumačku školu, gdje su ga producenti primijetili. Glumačka škola je bila njegova želja, baš kao što je i godinu dana ranije tražio od nas da ga upišemo na tečaj crtanja. Jakša doista ima jaku umjetničku crtu. Moram se pohvaliti da je baš nedavno pobijedio na gradskom natječaju za najbolju karikaturu pa sada s još nekoliko djece ide na državno natjecanje - pohvalila se uspjesima svojeg sina. 

Najčitaniji članci