Obavijesti

Show

Komentari 7

Anđelka otvoreno o razvodu: 'I dalje smo obitelj, ne kajem se'

Anđelka otvoreno o razvodu: 'I dalje smo obitelj, ne kajem se'
6

Glumica priznaje kako je tijekom razvoda imala potrebu zaštiti svoju obitelj, jer se bavi javnim poslom. S Darijem je ostala u dobrim odnosima te se ne kaje ni zbog čega

U lipnju ove godine odjeknula je vijest kako je došao kraj između glumice Anđelke Prpić (36) i Darija Prpića nakon devet godina braka. Za Avaz.ba vijest je otkrio izvor blizak paru. Glumica isprva nije željela komentirati razvod, a sada je otkrila kako je s Darijom i dalje u dobrim odnosima.

POGLEDAJTE VIDEO: Andrija voli nasmijavati svoje pratitelje

Pokretanje videa ...

- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje obitelj. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo - rekla je Anđelka za srpske medije

- Ništa što je postojalo prije 2020. ne bih bacila ili zataškala. Ni zbog čega se ne kajem. Nemam potrebu pritisnuti 'izbriši', naprotiv - dodala je glumica.

Priznala je kako je tijekom razvoda osjećala potrebu da zaštiti svoje najbliže od reakcija javnosti.

- Jedina se u obitelji bavim javnim poslom pa je moja odgovornost da sve njih čuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali - zaključila je. 

Izvor blizak paru za Blic je prije nekoliko mjeseci ispričao kako je presudan trenutak u braku Anđelke i Darija bio taj da su se emocije poslije dugog niza godina ugasile. 

Anđelka prvi put o krahu braka: 'Dao Bog pa prstena više nema'
Anđelka prvi put o krahu braka: 'Dao Bog pa prstena više nema'

- Svatko je želio nastaviti put i započeti novo životno, ali i ljubavno poglavlje. Iznijeli su svoje viđenje situacije u kojoj su se zatekli. Brzo su uslijedili dogovori o brakorazvodnoj parnici i o drugim detaljima  - ispričao je. Par je u braku dobio sina Jakšu (7).