Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
30 komentara

Andrassy pjevala 'Shallow' s Arminom: Skoro sam zaplakao

Imala sam tremu jer ne samo zato što je 'Shallow' teška pjesma i što ja nisam pjevač, nego i zato što sam pjevala uživo s čovjekom koji ima nevjerojatno dobar glas, rekla je Andrassy

Foto: Aleksandar Krstovic
30 komentara

U showu 'Zvijezde - ljetni hit' po prvi put su duete s kandidatima imali i članovi žirija. Andrea Andrassy (33) premijerno se našla u ulozi pjevačice, a njezina izvedba filmskog hita 'Shallow' u duetu s Arminom Malikićem (27) iz Tuzle oduševila je sve u studiju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Magično, hipnotično, čista ljubav - komentirao je Branko Đurić Đuro (57). Dodao je da bi vjerojatno i zaplakao da je pjesma trajala još koju sekundu duže, dok je Nina Badrić (46) pohvalila Andreine vokalne mogućnosti. 

ZVIJEZDE LJETNI HIT Dženana i Filomena su ispale, a pet najboljih bori se u finalu...

- Imala sam tremu jer ne samo zato što je 'Shallow' teška pjesma i što ja nisam pjevač, nego i zato što sam pjevala uživo s čovjekom koji ima nevjerojatno dobar glas - rekla je Andrassy. Vremena za pripremu dueta, kaže, bilo je vrlo malo. 

Foto: Aleksandar Krstovic

- Armin je fantastičan svaki put, a meni kako se 'potrefi'. Ponekad mogu otpjevati kako treba, ponekad se potkrade koji falš ili gubitak kontrole nad glasom, ali ionako u ovom slučaju u prvom planu nisam ja, nego Armin, Nisam se bojala komentara žirija jer znam da znaju da ja nisam pjevačica, bojala sam se samo da ne uništim Arminov nastup. Valjda nisam - rekla je Andrea. 

Foto: Aleksandar Krstovic

POGLEDAJTE VIDEO:

GLUMICA OBJAVILA VLASTITE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE: Hakeri joj prijetili pa ih sama stavila na Twitter

Naši partneri pišu
Message