Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
19 komentara

Andrea razljutila fanove: 'Idi se liječi, ruža nije ni bila za tebe'

Nesigurna u svoj ostanak, izjavila je kako ona želi 'svoju' ružu prepustiti Emily. Kad je napustila ceremoniju, Mijo je odmah priopćio Emily kako je ruža i bila namijenjena njoj

Foto: RTL
19 komentara

U sinoćnjoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' prikazana je ceremonija ruža. Prvu je dobila Nuša, iako ju je na solo spoju Barbara ogovarala Miji. Tvrdila je da je pronašla dnevnik i da nisu sve djevojke iskrene prema njemu.

- Našla sam jedan dokaz, dnevnik koji ti još ne mogu otkriti - rekla je Barbara. 

Ružu je čekalo šest djevojaka, a Mihaela, Silvia i Julie bile su sigurne. Na ceremoniji je prvu dobila Nuša, zatim Nikolina, Barbara i Anita. Na svoju ružu ostale su čekati Emily i Andrea, s kojom je Mijo ranije tog dana bio na spoju. Odveo ju je na uistinu poseban spoj gdje su sjedili jedan nasuprot drugog i opisivali se, a iza zastora je bio crtač koji ih je prema njihovim opisima crtao.

Foto: RTL

- Bilo mi je jako lijepo čuti kako me opisuje, to mi je baš godilo - rekla je Andrea.

Djevojke su bile malo bile zabrinute da će se Andrea vratiti s ružom, ali su se ipak nadale da će Mijo shvatiti da ona nije za njega.
I onda, kada su na ceremoniji ostale Emily i Andrea, a jedna napušta show, Andrea je stupila na scenu. Mijo je već uzeo ružu u ruke i htio izreći ime one djevojke koju želi u showu, ali ona ga je zaustavila.

Foto: RTL

Nesigurna u svoj ostanak, izjavila je kako ona želi 'svoju' ružu prepustiti Emily. Rekla je kako će se i dalje boriti za sebe, pravdu, ljubav i da će uvijek pomagati drugim ljudima. Djevojke su se u više navrata počele smijati jer je njena reakcija bila ničim izazvana.

- Hvala ti na iskrenosti - rekao joj je Mijo i kad je otišla, izjavio:

-Emily, ova je ruža ionako pripadala tebi.

Foto: RTL

Fanovi su se na društvenim mrežama okomili na Andreu jer ne mogu vjerovati da je tako bezobrazna. 

- Ako si već htjela otići iz showa i prepustiti ružu, trebala si to reći odmah, a ne na kraju kad si shvatila da 'letiš'. Nisi htjela priznati poraz, to je tako jadno - komentirali su jedni, a drugi su dodali:

- Moraš se ići liječiti. Ruža nije bila za tebe, a ti si napravila pomutnju. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message