Obavijesti

Show

Komentari 0

Andrea se nije željela kockati pa show napustila s 3000 eura: 'Znala sam, ali eto. Nema veze'

Andrea se nije željela kockati pa show napustila s 3000 eura: 'Znala sam, ali eto. Nema veze'
71

Andrei je toliko dobro išlo da su joj na samom kraju ostala dva dobra tajna glasa, a putem je samo jedanput pogriješila eliminiravši dobrog tajnog glasa

VIDEO

U ovotjednoj epizodi 'Tko to tamo pjeva?' natjecala se 29-godišnja Andrea Višnjić, koja je pokazala vrlo dobar instinkt u detektiranju dobrih, odnosno loših pjevača, no na samom kraju ipak se nije željela kockati i poslušati svoj prvotni predosjećaj, pa je show napustila s osvojenih 3.000 eura. U posljednjem izazovu ostao je tajni glas deratizator, za kojega su panelisti bili uvjereni da je dobar pjevač, što se u razotkrivanju i pokazalo kada je finalni duet zapjevao s Lukom Nižetićem, obzirom da je gost panelist bio glumac Momčilo Otašević. 'Znala sam, ali eto. Nema veze!', izjavila je natjecateljica na kraju showa.

Andrei je toliko dobro išlo da su joj na samom kraju ostala dva dobra tajna glasa, a putem je samo jedanput pogriješila eliminiravši dobrog tajnog glasa – skakača u vis, u drugom izazovu, koji je u razotkrivanju sve oduševio svojim vokalnim sposobnostima, kao i sviranjem klavira.

Jesu li tajni glasovi dobri pjevači ili samo dobri glumci, Andrea je pokušala razlučiti u prvom izazovu 'Playbacku' kada su u tri runde nastupala po tri tajna glasa. Svatko od njih predstavio se jednom pjesmom tijekom koje su samo otvarali usta na snimljenu matricu. Dobri pjevači 'pjevaju' na svoj glas, dok loši na tuđi. U prvoj rundi predstavili su se spasilac, plesačica na stolcu i deratizator.

'Najmanje mi je uvjerljiv deratizator. Spasioca bih ostavio ako se Gianna krene utapat', komentirao je Goran Vinčić, a Andrea je eliminirala upravo spasioca koji se pokazao kao loš glas te je tako osvojila prvih 500 eura u showu. Još 500 eura donijela joj je druga runda u kojoj su nastupali medicinski tehničar, balerina i policajac, a ona je eliminirala balerinu.  U trećoj rundi nastupali su streljačica, skakač u vis i flautistica. 'Skakač u vis mi je fenomenalan, ja bih ga ostavila za kraj. Flautistica mi je odlična!', komentirala je Gianna Apostolski, dok su se Alka Vuica, Luka Nižetić i Momčilo Otašević složili oko eliminacije flautistice. Andrea je odlučila eliminirati flautisticu i nije pogriješila, jer je pokazala loš glas te je tako osvojila još 500 eura.

U trećem izazovu koji nosi naziv 'Tajni studio', a u kojemu se natjecatelju prikazuje video s tajnim glasom kojeg odabere, a od kojih želi dobiti ekskluzivni uvid u nove dokaze iz glazbenog studija. U tajnom studiju događaju se brojne neočekivane stvari, a pravi glas tajnih glasova podvrgnut je vokalnoj manipulaciji od strane modulatora glasa. Andrea je odabrala policajca i plesačicu na stolcu te u konačnici eliminirala policajca koji se pokazao kao loš glas te joj priskrbio dodatnih 500 eura. Umirovljeni policajac, bavi se i glumom, pa je bilo zanimljivo kada je otkrio da je dijelio scenu upravo s gostom panelistom, Momčilom u seriji Nove TV 'Na granici'. 

U  sljedećem izazovu 'Ima slike, nema tona' natjecatelju se nudi mogućnost da u videu u kojem je tajni glas u nekoj određenoj svakodnevnoj radnji, vezanoj uz njegovo zanimanje/karakter na sekundu čuje njegov pravi glas. Andrea je odabrala vidjeti, odnosno čuti deratizatora i streljačicu, a eliminirala je streljačicu koja se pokazala kao loš glas.

U petom izazovu 'Glasoboju' nastupali su preostala tri tajna glasa – plesačica na stolcu, deratizator i medicinski tehničar. Ponovno su pjevali playback, ali ovoga puta s dva snimljena glasa, jednim dobrim, a drugim lošim. 'Računali smo stalno na plesačicu, ali sad je ona otpisana. Onaj tko je najbolji pjevač i zbog kojeg bih riskirala i išla na 5.000 eura je moj omiljeni deratizator', komentirala je Alka, Luka i Momčilo su se složili s njom, Gianna je kazala kako misli da su svi dobri pjevači, a Vinčić je dodao:

- Ne znam da li medicinski tehničar dobro pjeva, ali i jedan i drugi glas dižu iz mrtvih. Ja glasam za njega, da on bude pobjednik, da on uzme sve pare!' 

Andrea je eliminirala plesačicu na stolcu koja se u razotkrivanju pokazala kao loš glas, pa je tako njezin saldo nakon ovog izazova iznosio 3.000 eura. U posljednjem izazovu pred finalnim duetom, u 'Intervjuu', između deratizatora i medicinskog tehničara Andrea je odabrala ispitivati deratizatora, a eliminirala medicinskog tehničara, koji joj kao dobar glas nije u ovoj rundi donio novac.

Novu uzbudljivu epizodu showa 'Tko to tamo pjeva?' ne propustite pratiti i idućeg petka od 20.15 sati na Novoj TV!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine