Obavijesti

Show

Komentari 163

Andrej Pejić na dobrom je putu da pretekne Gisele po zaradi

Andrej Pejić na dobrom je putu da pretekne Gisele po zaradi
5

Oni koji ga žele na svojoj reviji, ne nude mu ispod 58 tisuća kuna. Gisele Bundchen (32) po satu zarađuje oko 40.600 kuna, izjavio je bivši agnet mladog manekena

VIDEO

Kad se tek počeo baviti manekenstvom, Andrej Pejić (21) pristajao je na honorar od samo tristo kuna po reviji, ali se situacija za njega s vremenom promijenila pa je on sad najtraženiji model na svijetu, piše srpski Blic. 

Njegov bivši agent Matthew Anderson, s kojim je Pejić potpisao ugovor još 2008. godine, nedavno je izjavio da Andrej može zaraditi i do 290 tisuća kuna za samo tjedan dana na nekom od tjedana mode. 

- Oni koji ga žele na svojoj reviji, ne nude mu ispod 58 tisuća kuna. Gisele Bundchen (32) po satu zarađuje oko 40.600 kuna pa je Andrej na dobrom putu da je pretekne - izjavio je Anderson. 

Izvori tvrde da Andrej svoja pojavljivanja na društvenim događajima naplaćuje i po 290 tisuća kuna, a raspored mu je isplaniran mjesecima unaprijed. 

Svjetski poznati maneken nedavno je izjavio i kako bi za ugovor u Victoria's Secretu bio spreman promijeniti čak i spol. Prošle godine bio je na 18. mjestu na listi od Top 50 svjetskih modela i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Časopis FHM stavio ga je na svoju listu najljepših žena na svijetu gdje je bio na 98. mjestu. Andreja zastupa čak deset modnih agencija za sva svjetska tržišta. 

Gisele Bundchen zaradila je od 1. svibnja 2011. do 1. svibnja 2012. oko 35 milijuna eura, čime se popela na prvo mjesto najplaćenijih modela u svijetu prema ljestvici Forbesa. Osim uobičajenog posla modela, svoju zaradu dobiva od profita ostvarenog na Ipanema japankama i drugim brazilskim proizvodima koji nose njezino ime.

Cjenik manekenki

Najplaćenije manekenke po reviji dobiju 58 tisuća kuna, a godišnje na pisti zarade oko 1,1 milijun kuna. Honorar prosječnih manekenki je do 1500 kuna po reviji. Muški modeli zarađuju do 15 tisuća kuna po reviji. Najbolje su plaćeni modeli za određeni dio tijela, ruke, noge i stražnjicu. Njihova cijena je 870 tisuća kuna.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 163
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga