Show

Komentari 18

Andreja ljuti gledatelje: Ponaša se kao sudac, uopće nije ugodna

Andreja ljuti gledatelje: Ponaša se kao sudac, uopće nije ugodna

Andrejino prigovaranje...Bože sačuvaj, ništa joj ne paše a sve je pojela, komentirali su gledatelji kojima je zasmetalo što Andreja jedina Rei nije dala desetku već sedmicu

U emisiji 'Večera za 5 na selu' u četvrtak je kuhala Rea, a muški dio ekipe bio je jako zadovoljan jelima. Domaćica je dobila tri desetke, ali Andreja je imala neke zamjerke i dala je ocjenu sedam tako da Rea naposljetku nije uspjela prijeći u vodstvo. 

Na društvenim mrežama gledatelji su komentirali da se Andreja nije uklopila u ovaj tjedan te da je zlobna. 

Ne sviđa im se to što cijelo vrijeme kritizira jela. 

- Andrea me iznervirala svojom pojavom izgledom pa još odvratnim komentarima. I svi 10 ona 7? Aj da je 8..ali 7 dokaz da misli kako ce srušiti svih i prijeći u vodstvo. Malo morgen - pisali su. 

Domaćica je za desert poslužila male torte. Andreja je komentirala da ju je desert oduševio izgledom, a kad je probala je rekla: 'Nije mi bio kolač toliko loš, ali ta me količina ubila u pojam - probala sam od svakog po zalogaj. A domaćica nije ni probala svoj kolač, ne znam koji je bio razlog.' I to negodovanje su joj gledatelji zamjerili. 

- Andrea se ponaša kao sudac, nedruštvena i ne baš ugodna, zaista se nije uklopila, dečki su sve više opušteni i spremni za zabavu. Sasvim solidan tjedan - zaključili su. 

 

Najčitaniji članci