Obavijesti

Show

Komentari 1

Andrija Milošević za vjenčanje kaže da sve ovisi o Božjoj volji

Andrija Milošević za vjenčanje kaže da sve ovisi o Božjoj volji

Ambiciozni glumac piše prvu knjigu koju je htio posvetit osobi vezanoj uz njegov život, onoj koja mu ga je i podarila. Uz to, progovorio je i o planovima za budućnost i vjenčanju

Andrija Milošević (42) poznat je po odličnom glumačkom talentu, karakterističnom crnogorskom govoru i brojnim kazališnim i filmskim ulogama. Sada se našao u novom izazovu, ulozi pisca, te svoje prve dojmove o knjizi i detalje o svom privatnom životu otkrio za Story.hr.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Protagonist serije 'Andrija i Anđelka' iskreno je opisao kako je knjiga nastala:

- Suštinski ova knjiga jest dnevnik, ali dnevnik emocija, a one su, kod svih ljudi, predivno more koje se u sekundi može uzburkati i vi počnete spašavati goli život - kaže Andrija.

O knjizi nije htio otkriti previše detalja, ali je napomenuo kome je ona posvećena:

- Zvat će se 'Mala prostorija za dušu', bit će posvećena Veri, mojoj pokojnoj majci. Ona je bila mala prostorija za dušu. U njoj, kako je pamte svi koji je znaju, samo je duša i stanovala. Majka je žrtva i majka je ljubav - objasnio je.

Otkrio je i da u trenucima inspiracije piše i pjesme, dok se u jednom trenutku sramio objaviti knjigu. Kako kaže 'Uvijek razmišlja o svemu i sve dovodi u pitanje, a tako i sebe'. 

Andrija Milošević publici rekao za smrt glumca: Tužni pljeskali
Andrija Milošević publici rekao za smrt glumca: Tužni pljeskali

Proteklu godinu je unatoč pandemiji proveo radno, zajedno s dugogodišnjom djevojkom, svojom Anđelkom van malih ekrana, Aleksandrom Tomić Đeđom. Za brak su odavno spremni, jedino ih muči s realizacija.

- Planiraj da ti se Bog smije - zaključuje Andrija.