Obavijesti

Show

Komentari 4

Anej Sam: Plačem zbog Nives i zbog djece svijeta

Anej Sam: Plačem zbog Nives i zbog djece svijeta
4

Otac Nives Drpić kaže kako će uskoro napisati knjigu “Odjevena istina” kao odgovor na njezinu “Golu istinu”. Kaže da joj ne želi preoteti slavu

VIDEO

U ljubljanskom stanu od 40-ak “kvadrata” otac Nives Drpić (26) okružen je s više od 1000 knjiga. Anej Sam (52) svakodnevno usisava prašinu te se brine da je sve na svome mjestu. Pokraj kreveta u sobi gdje spava i radi, ima i neiskorišten kondom.
- Njega imam kao nužno zlo. Inače, 'to’ učinim bez njega - iskren je Sam, koji je prije više od pola godine tužio Nives zbog kleveta. Zamjera joj što ga je optužila da ju je predstavljao kao ljubavnicu.
- Oštećen sam i moram reagirati. Svi misle kako sam je spolno iskoristio iako to ona nikad nije rekla tim rijećima - tužan je Anej. Teško mu pada situacija s kćeri koju naziva “jednom osobom”.
- Svaki dan plačem. Ali ne samo zbog Nives već zbog sve djece svijeta - kaže. Književnik sa slovenskom adresom najavio je pisanje najnovije knjige kao odgovor na Nivesinu “Golu istinu”.
- Moj životni cilj je učiniti dobro. S knjigom koju sam nazvao 'Odjevena istina’ ne želim pobijediti autoricu 'Gole istine’ niti joj ukrasti popularnost. Želim kroz jedan svoj način ljudima poslati pravu poruku - kaže. Nivesina supruga Dinu Drpića nikada nije upoznao, kao niti unuke Taishu i Leonea.
- Ona nije svjesna kako će nastupima u javnosti i skidanjima naštetiti djeci. Kćer će joj, kad bude u školi, zadirkivati pokazujući  majčine gole slike - kaže. Nives, s kojom ne priča više od 15 godina, na sudu će ponovno vidjeti 15. prosinca. Tada je zakazano ročište.

NIKAD NIJE ŽELIO IMATI DJECU
Sam kaže kako je s Nives u životu proveo samo 10-ak sati.
- S njezinom mamom Mirjanom sam imao kratku avanturu. Kad sam je nakon toga sreo na ulici, rekla mi je da imam dijete od 18 mjeseci. Rekla je da ne traži ništa - prisjeća se i dodaje: “Nikad nisam planirao imati djecu, ali sam tu vijest s radošću primio”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina