Show

Komentari 36

Anezi podijelila javnost: Suznih očiju snimala o svojoj miješanoj nacionalnosti pa je prozvali...

Anezi podijelila javnost: Suznih očiju snimala o svojoj miješanoj nacionalnosti pa je prozvali...

Mnoge je zanimalo što je Anezi na kraju, katolkinja ili muslimanka, na što je ona odgovorila kako se nikada nije opredijelila, već je razvila svoj sustav prakticiranja vjere, npr. svaku večer piše zahvalnice Bogu

Bivša kandidatkinja realityja 'Big Brother' i 'Gospodin Savršeni', glazbenica Alena Nezirević (34), poznatija kao Anezi, podijelila je javnost novom objavom na Tik Toku.

Suznih je očiju snimila video u kojem je prevodila riječi pjesme Babeka Mamedrzaeva (34), 'Ti čitaš Bibliju, a ja Kur'an'.

- Zamišljam da moj tata (musliman, Bosanac) pjeva ovo mojoj mami (katolkinji, Hrvatici) i ponosna sam što sam njihovo dijete - napisala je, a u opis videa je dodala: Stavi srce u komentar za različite vrste ljubavi i sheraj za ljubav, jednakost i uvažavanje različitosti. Hvala'.

Video je u kratkom roku skupio gotovo 40.000 lajkova i preko 1.500 komentara, a brojni pratitelji podijelili su svoja iskustva.

Mnoge je zanimalo što je Anezi na kraju, katolkinja ili muslimanka, na što je ona odgovorila kako se nikada nije opredijelila, već je razvila svoj sustav prakticiranja vjere, npr. svaku večer piše zahvalnice Bogu. 

Neki su je napali i da plače nasilu.

- Nije ni najmanje nasilu. Bog zna, a ti ne znaš koliko duboke emocije izazivaju dobre i loše situacije zbog činjenice da si 'mješanac' - odgovorila je Anezi.