Obavijesti

Show

Komentari 15

Angelina: Naše vjenčanje nije bilo ni najmanje romantično

Angelina: Naše vjenčanje nije bilo ni najmanje romantično
3

Jolie je kazala kako joj je vjenčanje bilo obično, ali njoj je i tako najvažniji trenutak bio kada su ona i suprug Brad Pitt potpisali papire kojima zajedno posvajaju djecu

VIDEO

Angelina Jolie (40) rekla je kako u njezinom i Bradovom vjenčanju nije bilo nimalo romantike. Iako je svijet obišla fotografija njezine vjenčanice koju je ukrasila crtežima njihove djece, kako je otkrila, na dan kad se službeno udala za Brada Pitta (51) na sebi nije imala ništa svečano.

Glumica i redateljica u intervjuu za New York Times ispričala je kako su svadbu imali na privatnom imanju u Francuskoj, ali službeno su se morali vjenčati u Kaliforniji. I ona i Brad su radili kada im je asistent rekao da moraju potpisati neke papire. 

- Između dva sastanka su nam rekli: Evo vam papiri. Sudac vas čeka vani - rekla je Angelina i dodala da su se oboje začudili što sudac radi tamo. Pozvali su ga u ured, a Brad je pitao 'zar ne bismo trebali stajati'. Sudac je odgovorio da ne moraju. 

- Odjednom smo oboje shvatili da smo vjenčani na najmanje svečani način - ispričala je Jolie. 

Ipak, to joj ne predstavlja nikakav problem jer joj je najvažniji trenutak, kaže, bio kada su potpisali papire kojima su zajednički preuzeli skrb nad Maddoxom i Zaharom.

 - To je bila odluka da zajedno budemo roditelji, da se obvežemo biti dio života jedno drugome do kraja naših života. Vjenčanje nije bilo ni blizu tome, bilo je vrlo uobičajeno - rekla je Angie. 

Jolie i Pitt zajedno imaju šestero djece, troje vlastite i troje posvojene - Maddoxa (13), Paxa (11), Zaharu (10), Shiloh (8) i šestogodišnje blizance Knoxa i Vivienne.

Par trenutno promovira svoj novi film 'By the Sea' koji je režirala Jolie u kojem glume nesretni par koji pokušava spasiti svoj brak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...