Obavijesti

Show

Komentari 36

Angelina: O ratu u Bosni sa 17 godina nisam znala baš ništa

Angelina: O ratu u Bosni sa 17 godina nisam znala baš ništa
5

Nakon što je prvi put posjetila Bosnu, glumica se počela više zanimati za događaje tijekom rata. Puno je čitala i učila o svemu. Zato je odlučila napisati scenarij

VIDEO

Najsnažnija veza u mom životu je Brad - rekla je Angelina (36) u jednom intervjuu prije službene premijere filma 'U zemlji krvi i meda'.

- To je veza muškarca i žene. Kad sam pisala scenarij za film, razmišljala sam kako bi mi bilo da sam u poziciji tih ljudi koji su sve to proživjeli. Kako bih to podnijela. Bih li se okrenula protiv Brada ili on protiv mene - pitala se Angelina koja je za vrijeme rata u Bosni bila tinejdžerica pa je rat tada nije interesirao. 

- Imala sam 17 godina i nisam ništa znala. Osjećala sam se udaljenom sve do trenutka kad se Amerika nije umiješala. Sjećam se da sam tad prvi put u novinama vidjela nešto o svim tim nevoljama - rekla je Angelina te dodala da je osjetila potrebu napisati scenarij jer nije na vrijeme obratila pažnju na rat u Bosni.

'Živjela sam svoj život, ali sam odlučila naučiti sve o tom ratu'

- Bila sam premlada i živjela sam svoj život. Čitala sam više o svemu, učila i osjetila sam da mogu napraviti priču o svemu - zaključila je Angie. 

Posjet zemlji promijenio je njen pogled na sve, a zbog djece je počela razmišljati o scenariju za film koji bi potaknuo ljude na razmišljanje. Kad je napisala scenarij, prvi ga je pročitao Brad koji joj je predložio da ga pošalje i drugima na uvid kako bi čula i tuđa mišljenja. 

Bez da ga je potpisala, Angelina je scenarij poslala ljudima sa svih strana rata u Bosni. Reakcije su bile pozitivne pa je ubrzo počela birati lokalne glumce koji su preživjeli rat ili su znali ljude koji su bili u njemu. 

Film će se u Srbiji, Bosni i Hercegovini te Hrvatskoj moći pogledati od veljače. 'U zemlji krvi i meda' za sad je dobio samo pohvale. Redateljski prvijenac Angeline Jolie priča je o ljubavi između Srbina i Muslimanke koji su se upoznali prije rata u Bosni, a ponovno se sreću tijekom rata no na suprotnim stranama. On je vojnik, a ona zarobljenica. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele