Obavijesti

Show

Komentari 55

Angelina sudu podnijela dokaze o Bradovom obiteljskom nasilju

Angelina sudu podnijela dokaze o Bradovom obiteljskom nasilju

Angelina Jolie je u petak 12. ožujka predala nove sudske dokumente u kojima je iznijela navodno obiteljsko nasilje bivšeg supruga Brada Pitta. Uz nju, spremna su svjedočiti i sva njihova djeca

Angelina Jolie podnijela je sudu nove dokumente u vezi s incidentima navodnog obiteljskog nasilja u kojima je sudjelovao njezin bivši suprug Brad Pitt.

POGLEDAJTE VIDEO: Nagađanja o novoj vezi Brada Pitta

Pokretanje videa ...

Prijava je predana u petak, 12. ožujka, a ukazuje na to da su i Angelina i njezina djeca spremni pružiti dokaze svojih optužbi protiv Brada Pitta, (57). Sudski dokumenti su potvrdili da je Angelina odlučila svjedočiti, ali da uz nju će svjedočiti i njihova malodobna djeca.

Sva njihova djeca - Maddox (19), Pax (17) i Zahar (16), Shiloh (14) i blizanci Knox i Vivienn (12) su i prije mogli slobodno govoriti tijekom brakorazvodnih rasprava.

62nd Cannes Film Festival - Inglourious Basterds Screening

- Ako Angelina ima više dokumentacije za dokazivanje nasilja u obitelji prema njoj ili djeci, može je predati kao dodatni dokaz za dokazivanje na suđenju - objasnio je stručnjak za obiteljsko pravo i osnivač Ideal Legal Group, Inc., Evie P. Jeang

- Može reći da je ovo popratna dokumentacija uz ono što je već svjedočila. To bi moglo značiti da je riječ o novijoj instanci (obiteljskog nasilja) ili daljnjoj dokumentaciji u vezi s onim nasiljem koje je ranije predstavljeno sudu - objasnio je. 

Brad joj kupio poklon, a Jolie ga prodala za oko 72 milijuna kuna
Brad joj kupio poklon, a Jolie ga prodala za oko 72 milijuna kuna

 

Izvor blizak Pittu rekao je da podnošenje novih dokaznih materijala nije ništa drugo nego pokušaj da se Bradu 'naruši ugled' piše američki US magazin te da je to radila i u prošlosti, samo što to nikad nije uspjela dokazati.

Berlinale 2012

Ove dvije američke megazvijezde počele su izlaziti nakon snimanja zajedničkog filma 'Gospodin i gospođa Smith' iz 2004. godine, a razdvojili su se u rujnu 2016. godine nakon dvije godine braka i proglašeni legalno samcima u travnju 2019. godine, iako njihov razvod nije okončan. 

 

Kao razlog njihova razdvajanja u sudskim dokumentima su navedene nepomirljive razlike. Unatoč svemu, nastavljaju raditi na sporazumu o skrbništvu nad zajedničkom djecom.