Obavijesti

Show

Komentari 15

Aniston najveća gubitnica: Na listi najpreplaćenijih zvijezda

Aniston najveća gubitnica: Na listi najpreplaćenijih zvijezda
7

Na vrhu ovogodišnje liste najpreplaćenijih glumaca našao se Adam Sandler, a na drugom mjestu je Katherine Heigl. Na listi su čak i Ryan Reynolds te Nicolas Cage

VIDEO

Iako po filmu traži i 6,5 milijuna funti, to jest 59,1 milijun kuna, Jennifer Aniston našla se na neslavnoj listi deset holivudskih najpreplaćenijih zvijezda. Nakon nekoliko filmskih promašaja, 44-godišnja glumica zasjela je na osmo mjesto ove liste prema časopisu Forbes. 

Lista je napravljena prema zaradi glumaca u posljednje tri godine, do lipnja 2013.. Zbrajali su se troškovi proizvodnje i njihove plaće, da bi na kraju sve to usporedili sa zaradom na kino blagajnama.

Zadnja tri njezina filma, 'Wanderlust', 'Horrible Bosses' i 'Just Go With It', koštali su 93 milijuna funti, to jest 846 milijuna kuna,  no donijeli su zaradu od četiri milijarde kuna. Na listi se našla kao najveća zvijezda, a unatoč svojoj slavi, zarađuje samo 10,60 dolara (58,3 kune) na svaki uloženi što ju čini 'najvećom gubitnicom' ovogodišnje liste. 

Za usporedbu, najuspješniji film u proteklih godinu dana, Iron Man 3, koštao je 122 milijuna funti (1,1 milijradi kuna) da bi na kino blagajnama zaradio čak 741 milijun funti (6,7 milijardi kuna). U filmu su glumili Gwyneth Paltrow i Robert Downey Junior. 

Aniston se proslavila ulogom Rachel Green u seriji 'Prijatelji', a najveći uspjeh u kinima postigao je njezin film 'Svemogući Bruce' u kojem je glumila s Jimom Careyem. 

Na vrhu liste je Adam Sandler

Na vrhu ovogodišnje liste najpreplaćenijih glumaca našao se Adam Sandler, a na drugom mjestu je Katherine Heigl, glumica poznata po ulozi u seriji 'Uvod u anatomiju'. 

Reese Witherspoon na trećem je mjestu, a pojavljivanjem na listi iznenadili su i Nicolas Cage, te Denzel Washington i Matt Damon.  Na listi su i Kevin James, Steve Carrel i Ryan Reynolds.

Prošle godine na vrhu popisa bio je Eddie Murphy, dok je Drew Barrymore na tronu ove liste bila 2008. godine.  

Nicole Kidman bila je proglašena najpreplaćenijom zvijezdom 2008. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina