Show

Komentari 21

ANKETA Logo Porina zapalio je društvene mreže: Mnogi tvrde da ovdje uopće ne piše Porin

ANKETA Logo Porina zapalio je društvene mreže: Mnogi tvrde da ovdje uopće ne piše Porin

Proglašenje nominiranih izvođača je bilo u srijedu u Kaptol Boutique Cinema i tada je na projekciji logo bio drugačiji od onog koji se nalazi na službenoj stranici i društvenim mrežama Porina

U srijedu je otkriveno koji su izvođači nominirani za glazben nagradu Porin te sada slijedi drugi krug glasanja i proglašenje pobjednika. Ali ono što je mnogima zapelo za oko je dizajn ovogodišnjeg loga. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Proglašenje nominiranih izvođača je bilo u srijedu u Kaptol Boutique Cinema. Tada je na projekciji logo bio drugačiji od onog koji se nalazi na službenoj stranici i društvenim mrežama Porina. Jedina razlika je točka na 'i', ali čini se da ipak nije mala razlika. 

Zagreb: Svečano proglašenje nominacija za dodjelu nagrade Porin

Na Redditu se pokrenula rasprava o logu te su se mnogi složili da na prvu nije očito da piše 'Porin' već nešto drugo. Neke je to nasmijalo, a neke samo razočaralo. 

- Katastrofa, dizajnerima uručiti otkaz. Fail u rangu novog KIA logotipa. Tj. KN ima skriveno značenje - neki su se prisjetili sličnih situacija.

Drugi korisnik Reddita komentirao je da osim riječi 'porn' vidi i grudi u slovu 'p' i 'o'.

- I n izgleda kao opušteni penis is profila - nadovezao se drugi. 

- Ja pročitao počinje glasanje za PORN..stavim naočale da vidim što pišem i onda skužim da je Porin - još jedan u nizu sličnih komentara. 

U anketi možete odgovoriti što ste prvo pročitali. 

 

Najčitaniji članci