Obavijesti

Show

Komentari 42

ANKETA Treći hrvatski Superpar su Mario i Marija: Koji par je po vama trebao odnijeti pobjedu?

ANKETA  Treći hrvatski Superpar su Mario i Marija: Koji par je po vama trebao odnijeti pobjedu?
4

Mario i Marija pobijedili su u showu 'Superpar', te su se kući vratili bogatiji za 71.214 kuna. Sudeći po komentarima, gledatelji o njihovoj pobjedi imaju podijeljena mišljenja

Večeras su u finalu treće sezone zabavno-natjecateljskog showa 'Superpar' ostala tri para: Admira i Xiang, Iva i Sandi te Marija i Mario

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Finale se sastojalo od dva izazova - prva igra zvala se 'Kompatibilnost', a cilj je bio da parovi odgovaraju na pitanja pa da doznamo koliko su kompatibilni. Partneri su se nalazili na različitim dijelovima bazena, a svaki točan odgovor približavao ih je jedno drugome. Morali su točno odgovoriti na pet pitanja, a odgovore su trebali izroniti.

U drugom zadatku parovi su trebali stajati na plutajućem srcu u bazenu te držati što dulje torbu s određenim novčanim iznosima. Pobjedu odnosi par koji najdulje ostane na nogama.

Torbe nisu bile prazne - ona od šest kilograma donosila je pobjedniku još 10.000 kuna, ona od osam kilograma 15.000 kuna, a ona od 10 kilograma 20.000 kuna.

Mario i Marija bili su najbolji u oba zadatka, te time postali treći hrvatski Superpar. Kući su se vratili bogatiji za 71.214 kuna, a za kraj sezone ponosno su rekli: 'Mi smo par koji je najkraće skupa, nismo još ni pola godine zajedno. Došli smo ovdje zato što smo htjeli pokazati koliko smo jaki i da smo stvarno kliknuli te da možemo parirati parovima koji su i 30 godina skupa... Možemo stati na crtu bilo kome'.

Mario i Marija su treći hrvatski Superpar: Osvojili 71.214 kuna
Mario i Marija su treći hrvatski Superpar: Osvojili 71.214 kuna

Sudeći po komentarima, gledatelji o njihovoj pobjedi imaju podijeljena mišljenja. Naime, mnogi od njih smatraju da su Mario i Marija proračunati te da nisu zaslužili pobijediti.