Obavijesti

Show

Komentari 52

Anna je jako naljutila Pažanina: Servirate nam hranu kao psima

Anna je jako naljutila Pažanina:  Servirate nam hranu kao psima
1

Kandidati su kuhali sa zadanom glavnom namirnicom koju su, kao i uvijek, mogli birati po redoslijedu određenom njihovim prošlotjednim poretkom na tablici

VIDEO

Kandidati su imali posljednju priliku da izbjegnu ovotjedni duel i ispadanje iz daljnjeg natjecanja. Anna i Sara večeras su pripremale japanske rezance, a umjesto da oduševe žiri, one su izborile sutrašnji četveroboj i ozbiljno naljutile Ivana Pažanina svojim serviranjem hrane.

- Je li istina da ste prstima izvadili rezance na tanjur? - pitao je Pažanin Annu. 

- Jesam, rezanci su dugački i padali su sa žlice pa sam ih uzela rukom - potvrdila je, na što je Ivan komentirao da im je poslužila hranu 'kao psima'. 

- Hrana se ne vadi rukama. Što da ja tu više komentiram. Mogu poludit, otići, ne probati, ali što si onda napravio - dodao je. Zasmetalo ga je i to što se opet jedan par odlučio pripremiti wok varijantu jela.

Pokretanje videa...

01:40

- Bacit ćemo malo povrća u tavu, bacit ćemo malo mesa, bilo kakvog i ta manistra od pravog proizvođača, to ćemo sjedinit i reći evo dragi žiri, ocijenite. I onda niste mjerodavni. Ma dajte, četrdeset i koja je epizoda, idemo se uhvatiti ozbiljnog kuhana - ljutio se Pažanin, koji je Sari i Anni za servirano jeo dao trojku.

Kandidati su večeras kuhali sa zadanom glavnom namirnicom koju su, kao i uvijek, mogli birati po redoslijedu određenom njihovim prošlotjednim poretkom na tablici. 

Moira i Zdravko su odabrali mozzarellu, Arsen i Željan slane inćune, Sanja i Morena repu, Martin i Kristijan proso, Natali i Hrvoje kokosovo mlijeko, Ozana i Katarina oslića, a Anni i Sari su ostali udon rezanci.

Sanja i Morena će pripremati grah s kiselom repom, Arsen i Željan raviole s inćunima i polpete, a Katarina i Ozana file oslića na posteljici od blitve s kremom od mrkve. Natali i Hrvoje su s kokosovim mlijekom pripremili jednu verziju pileće tikka masale, dok su Moira i Zdravko mozzarellu ukomponirali u svinjski but sa špinatom i gljivama. Martin i Kristijan su od prosa napravili prilog uz rolice od mljevenog mesa u kelju. 

U borbu za opstanak, uz Saru i Annu, idu Martin i Kristijan, Sanja i Morena i Katarina i Ozana. Tko će napustiti show, doznajte sutra u 21:15 na RTL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni