Obavijesti

Show

Komentari 1

Annabelle je ponovno tu: Svako zlo ima svoje male početke

Annabelle je ponovno tu: Svako zlo ima svoje male početke
5

Što biste napravili da vam kćer ubije manijak na cesti? Kako biste se riješili tuge i praznine koja ostaje u vama? Kako nastaviti dalje, dok se u vama nakuplja neopisivo zlo?

VIDEO

Godinu dana nakon dolaska 'Prizivanja' u kina dobili smo i nastavak, tj. spin off tog filma, podosta zastrašujući 'Annabelle'. Nevjerojatno uspješno djelo, koje je na proračunu od samo šest i pola milijuna dolara uspjelo zaraditi čak 256 milijuna, još jednom će nas plašiti u kino dvoranama svojim glavnim likom, zastrašujućom lutkicom Annabelle.

Kao što smo već naučili, demonske lutke nisu nešto što se lagano ubije. Barem ne, ako je za vjerovati horor filmovima. Najnoviji uradak o sablasnoj lutki već u samom foršpanu kreće iznimno neugodnim scenama, pa bi možda bilo bolje da video ne gledate na poslu.

Pogledajte prvi službeni foršpan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Radnja prati jednog lutkara i njegovu suprugu, koji par godina nakon tragične smrti njihove kćerke, ugošćuju časnu sestru i nekoliko djevojčica iz sirotišta. Ali nitko nije očekivao da će njihov dom pritom postati poprište jezivih događaja, kada se probudi lutkarevo najgroznije djelo, sablasna kreacija Annabelle.

'Annabelle 2' režira Šveđanin David F. Sandberg, koji iza sebe nema mnogo velikih filmova, prema scenariju Garyja Daubermana, koji je napisao i prvi dio sage o 'Anabelle'. U glavnim ulogama nalaze se Miranda Otto, Anthony LaPaglia, i Stephanie Sigman. Film se u kinima očekuje tijekom kolovoza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode