Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

AnnaLynne o silovanju: I sama sam imala vrlo slično iskustvo

Glumica serije 'Novi klinci s 'Beverly Hillsa' ispričala je kako jednostavno u tom trenutku nije imala snage reći 'ne' i suprotstaviti se čovjeku kojeg je poznavala

Pixsell
Foto: Pixsell
7 komentara

Glumica je već godinama aktivna zagovornica borbe protiv ropstva i trgovine ljudima. Na dobrotvornoj večeri u Los Angelesu 22. rujna, na kojoj je bila domaćica, AnnaLynne McCord (25) otkrila je jedan od razloga bavljenja humanitarnim radom.

Zvijezda serije '90210', spin-offu 'Beverly Hillsa' koja se kod nas prikazuje pod nazivom 'Novi klinci s Beverly Hillsa'  o tome je progovorila na humanitarnoj večeri organizacije 'Life is Love' koji je održana u korist Somaly Mam neprofitne organizicije s kojom AnnaLynne blisko surađuje. Njihov cilj je kroz nekoliko godina okončati ropstvo i trgovinu ljudima diljem svijeta.

- Jeste li ikada bili silovani? Seksualno zlostavljani? Niste rekli ne kada ste mislili kako imate pravo na to? Znam kakav je to osjećaj - rekla je glumica.

Za časopis US Weekly glumica je objasnila što točno stoji iza njezinih riječi.

- Imala sam vrlo slično iskustvo kroz koje ove djevojke prolaze i 20 puta u jednoj noći. To se i meni dogodilo jednom od strane nekoga koga sam poznavala. Zanimljivo je kako u tom trenutku jednostavno nemate snage reći 'ne'. Nije to bio napad niti išta slično, jednostavno nisam imala snage suprotstaviti se glasom i reći 'ne'. Nisam znala kako reći: 'Ne želim to. Molim te ne radi mi to' - ispričala je glumica koja često posjećuje žrtve nasilja u Kambodži.

Njezina sestra Shenae te kolege i prijatelji na Twitteru objavili su kako se ponose njome zbog njezina dugogodišnjeg predanog rada.

Naši partneri pišu
Message