Obavijesti

Show

Komentari 54

Ante Gotovac: Frende, kriv sam, evo 500 kuna globe

Ante Gotovac: Frende, kriv sam, evo 500 kuna globe
3

Gotovca je zaustavila policija jer je prešao preko pune crte. Nije, kaže, ni pokušavao policajce 'dobiti' šarmom jer je znao da je napravio prekršaj

VIDEO

Žurio sam se platiti neke račune u banci, pa sam malo nagazio. Zaustavili su me u Vlaškoj ulici. Predao sam dokumente i korektno platio 500 kuna globe, priznao je Ante Gotovac (41). Pohvalivši simpatične zagrebačke policajce, javno obećava kako će od sad pa na dalje doista paziti tijekom vožnje.
- Ma stara super sam! Evo Petra je tu kraj mene, idemo nekaj naručiti za klopat - euforičan je bio Ante hvaleći novu djevojku.
- Pa ima 19 godina, a tako je pametna. Upoznat ću joj i starce, vjerujem da su malo u strahu, al’ sve bu bilo kul. Spreman sam na juhicu kod njih - našalio se Gotovac ponavljajući kako je Petra Sivrić skromna djevojka  koja se ne “pali” na brze automobile i novac.
- Evo sutra idemo u Osijek i tamo smo do ponedjeljka. A što ću u Zagrebu? Ko kraljevi ćemo tamo biti dočekani. Imamo sve gratis, a spavali bumo u hotelu - otkriva Gotovac. Dodao je kako Petra već neko vrijeme živi kod njega u vili na Srebrnjaku. Od tamo je Simke (24) prije mjesec dana iselila stvari.
- Imam zakon curu i ne želim sa Simonom više imati posla. Nemam više njezin broj, a sve rješavamo preko odvjetnice. Neka bude sretna s novim dečkom - rekao je Ante dodajući kako je “krpa našla zakrpu”. Nakon što se vrate iz Osijeka, gdje planiraju tulumariti po omiljenim narodnjačkim klubovima, Petra će sve svoje stvari preseliti kod dragoga.
- Ima li Petra pjevačkih ambicija, još je rano za otkriti. Čuo sam je kako pjeva i vjerujte mi, ako Simona može, može i Petra - smije se Ante, koji je tražio curu od koje će napraviti novu Seku Aleksić. Petra je završila Trgovačku školu u Osijeku za prodavačicu.
- Kaj ti studiraš? - upitao ju je Ante tijekom vožnje, na što mu je ona odgovorila “ništa”.
- Ma nema brige za nas. Mi se uvijek snađemo. Znamo kaj ćemo raditi - nadovezao se. Prsatu brinetu Gotovac je upoznao ljetos.
- Bolesna sam i ležim u hotelu dok on ruži okolo s Petrom i tko zna s kim. Više mi je dosta svega. Ne mogu - plakala je Simona u kolovozu u Vodicama čekajući Antu u hotelskoj sobi da se dogovore oko sljedeće gaže.
- Brak s Antom donio mi je kćer Gabrijelu, popularnost, 28 cista na jajniku, čir na želucu, gastritis, puno suza, stresa, ali i sreće - izjavila je nedavno Simona, koja je trenutačno kod majke Tamare u Sloveniji. Još traži stan za sebe i Gabicu u Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija