Obavijesti

Show

Komentari 42

Ante Gotovac: Jedino bi nas smrt mogla rastaviti...

Ante Gotovac: Jedino bi nas smrt mogla rastaviti...
3

Ante Gotovac kaže da nije nasilnik i da ne tuče Simonu. Njena majka želi zvati žensku udrugu B.a.B.e koje kažu da ih Simona mora sama tražiti

VIDEO

Obožavam Simonu i ona mene. Ne pada joj na pamet da me ostavi. Nisam nasilnik i ne tučem ju, govori poduzetnik. Ante Gotovac (39) kaže kako ga od Simone jedino smrt može razdvojiti. Par je u braku četiri godine, a imaju kćer Gabrijelu (2). Simonina majka Tamara Trpkov šokirala se čuvši Antinu izjavu da je ona psihopat.
- Nisam očekivala takvu reakciju od njega, obzirom da mu stalno čuvam kćer - uzrujana je Tamara, dodajući kako ne može pomoći kćeri Simoni ako si ona ne pomogne sama. T. Trpkov boji se za kćer i želi zvati udrugu B.a.B.e.
- Ako se Simona odluči na profesionalnu pomoć i odlazak u sigurnu kuću, ja sam tu za nju. Ima moju podršku i može živjeti kod mene - kaže Simonina majka. Gotovčeva bivša supruga Ines Ušić zaprepaštena je natpisima medija.
- Ne znam kakvi su u četiri zida i ne mogu komentirati. On i ja smo se rastali u drugačijim okolnostima - govori Ines, koja s Gotovcem ima dvije kćeri, Rafaelu i Antonelu.

'SIMONA MORA SANA TRAŽITI POMOĆ'
Sanja Sarnavka iz ženske udruge B.a.B.e, kaže da Simona Gotovac sama mora donijeti odluku hoće li napustiti supruga. Antu može prijaviti policiji i doći u sigurnu kuću. Tamo će, kaže Sanja, biti zaštićena od njega.
- Žene se uvijek nadaju da će se njihov muškarac popraviti. Zato nastoje sačuvati brak i obitelj - kaže S. Sarnavka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu