Show

Komentari 135

Ante izašao iz komune: Mene je slomila ljubav, a ne ovisnost

Ante izašao iz komune: Mene je slomila ljubav, a ne ovisnost

Sve je super, otišao sam u komunu da bih sabrao misli i obnovio vjeru, kazao je Ante koji je nedavno izašao iz komune i nije dovršio program odvikavanja

U zajednici Cenacolo imali su razumijevanja za Antu. Kažu da on, s obzirom na godine i sve ono što je prošao, mora još dosta toga posložiti u životu.

POGLEDAJTE VIDEO: Ante je patio od slomljenog srca

Ante Gotovac (46), proveo je pet mjeseci u komuni u Vrbovcu, a izašao je prije nekoliko dana i nije dovršio program odvikavanja.

- Sve je super! Bio sam malo tamo da se odmaknem od svega i da se smirim, a sad sam dobro. Svakome bih to preporučio. Otišao sam u komunu da bih sabrao misli i obnovio vjeru . Bio sam onoliko koliko sam mislio da je potrebno, kaže Ante koji se ne namjerava vraćati u komunu.

Naglasio je da se nije liječio od ovisnosti i da je čist već šest godina. - Imao sam turbulentnu vezu nakon koje sam se morao posložiti, kaže Ante koji je prošlo ljeto okončao ljubav sa šest godina mlađom liječnicom Kristinom Vrdoljak . Otorinolaringologinja u KB Dubrava, nakon prekida s Antom objavila je njegov selfie koji joj je poslao dok im je cvjetala ljubav, a na kojoj je Ante potpuno gol.

U komuni Cenacolo kažu da su Anti njihova vrata uvijek otvorena i da se može vratiti kad riješi sve probleme zbog kojih nije sto posto mogao biti predan zajednici koja svojim štićenicima nudi novi početak temeljen na molitvi, prijateljstvu, radu, žrtvi i vjeri. Ondje nitko nema mobitel, ne gleda se televizija, a zabranjeno je piti i pušiti. Po izlasku se čuo s bivšom suprugom Simonom a sad namjerava prodati kuću na Srebrnjaku. Živi s mamom Jadrankom, radi u svojoj auto-radionici i redovito trenira.

Najčitaniji članci