Obavijesti

Show

Komentari 53

Ante nema ni za cigarete, a dugove prebija ciglama...

Ante nema ni za cigarete, a dugove prebija ciglama...
1

Taksisti su već ranije Anti dostavljali cigarete, ali nisu očekivali da neće moći platiti. Gotovac svoje dugove nastoji prebiti građevinskim materijalom

VIDEO

Ante Gotovac (39) je dva dana bio bez novca. Hranio se kod mame. Iz showa je izašao u petak navečer. Bez mobitela i bez lipe u džepu išao je u zagrebački noćni klub Gallery. Nema ni kartica kod sebe jer, kaže, što će to njemu. Vrativši se u zoru kući na zagrebački Srebrenjak, ostao je bez cigareta. Nazvao je taksi i tražio da mu donesu kutiju Marlbora. Rekao im je da gotovine nema i da će tih 100 kuna, koliko stoji ta usluga, platiti u ponedjeljak. Taksist mu je donio cigarete jer mu to nije bilo prvi put da ih zove radi cigareta ili soka. Bilo mu je smiješno da Ante nema novca. Gotovac je gotovo tri godine dužan i autolakireru iz Kuča. Zajedno sa sudskim troškovima dug mu je porastao na oko 350.000 kuna, bez zaračunatih kamata. Lapadatović ga je tužio i u lipnju 2006. dobio je spor. Ante ga ni dandanas nije isplatio. Tvrdi da nije znao da je izgubio spor.
- Nazvao sam odvjetnika i tek sad mi je to rekao. Ne mogu vjerovati da je toliko nesposoban i da me tako dugo nije obavijestio - “uzrujao” se Gotovac i dodao kako iskreno sumnja u poslove svog odvjetnika. Kaže da je nerealno da toliki iznos plati Lapadatoviću pa će se njih dvojica nekako nagoditi. Lapadatović kaže da mu je Ante u zamjenu za novac nudio nekakve građevinske materijale. Očajan je i pristao bi i na to. Uzeo bi cigle, kuhinju ili pak kakve prozore.

- Cement ne bih uzeo. Nešto bi da mogu prodati, a što ću - kaže Lapadatović.

ANTE JOŠ NIJE VIDIO GABICU
Ante se u ponedjeljak ujutro spremao za defile crvenim tepihom. Navečer je tjednik imao rođendan. Kćer Gabrielu (3) ide vidjeti u utorak. Djevojčica ima vodene kozice i kod bake Tamare je u Sloveniji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine